Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast
Rezultati 1 do 10 od 16

Thread: vBAdvanced ti načrti morali biti vprašanja

Noob

Default vBAdvanced ti načrti morali biti vprašanja

Moja forum živi v / forumi /, moj vBAdvanced je v korenu domene.

Sem dodal globalne izjave, kot je predpisano v drugo delovno mesto na vašem forumu in ga uporabljam "po meri" praksa za zastav in je začel $ vbenterprisetranslatorflags le enkrat v moji predlogi. Na moji domači strani vidim (I uporabite "če" izjavo, tako da le administratorji videli zastave) kvadratov za zastavice dal dvakrat pod vrhu. Ne vidim zastavo slike, čeprav sem dal njihove kopije v / images / vBET / zastavice.

Ko so kliknili zastavo kvadratov, stran prevede pa bom poslala / forums / vendar želi, da bi uporabniku, da ostanejo na domači strani, ko bodo kliknili zastavo. Vodim Nginx in tukaj je moj trenutni preoblikuje za vaš izdelek. Ne uporabljam možnosti SEO v vBET nastavitvah.

# Začni prevod

lokacija ~ * / forums / .* \\. (jpg | JPEG | gif | css | png | js) {
    root / var / www / htdocs / čarovnik;
    }

lokacija / forums / {
    root / xxx / www / htdocs / čarovnik;

Reportaža ? / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 zadnji;
    Reportaža ? / Forums / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 zadnji;

if (!-e $ request_filename) {
    Reportaža ^ / forume /(.*)$ / forums / vbenterprisetranslator_seo.php zadnji;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / čarovnik $ fastcgi_script_name;
    vključujejo fastcgi_params;

# Reševanju nekaterih FastCGI napake, z bolj strpni odbojniki in časovnih omejitev
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256k;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    fastcgi_intercept_errors na;

}

# Stop prevod

1. Zakaj dvojni niz zastav?
    2. Če imam slike na pravi poti, kar bi jih ustaviti prikazovanje?
    3. Ali veste, kaj bi morali dodati, da moj Nginx datoteko cfg, da se omogoči uporabniku, da kliknete zastavo na moji spletni strani in ne bi poslali na forumih?

Hvala

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Težko si je predstavljati, kaj opisuje. Lahko ustvarite račun preizkus za nas, z uporabo katerih bomo lahko videli, da se opisali? Prosimo, podrobnosti dostop PM.

Če uporabljate dinamiko VBS - potem boste morali uporabiti tudi ta mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Prav tako ne vem, katero mesto ste pisanje o:
    Sem dodal globalne izjave, kot je predpisano v drugo delovno mesto
    Zato vas prosimo, da natančno URL tako da bomo vedeli, katera vas fallowed zadetkov.

Za vključitev prevod vsebin zunaj imenika forum moraš prah tem navodilom: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Te so bile splošne informacije. Sedaj odgovor vašim vprašanja:
    1. Ne vem zdaj. Treba je videti html izhod za namige. Prav tako - kakšne spremembe ste jih naredili v predloge? In ste prepričani, da je mesto zastavice, ki so po meri?
    2. Verjetno pomanjkanje stilov. Prosimo, upoštevajte, da vBET uporablja sedaj 1 slika za vse zastave in prikaz tistih, ki uporabljajo css navkljub. Bilo bi dobro, če bom lahko videl, kaj so o pisanju, bi lahko pomagali pri iskanju vira izdaje. Zdaj moram ugibati.
    3. Yes. Glej tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 samo sprejme pravila za Nginx

Noob

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Težko si je predstavljati, kaj opisuje. Lahko ustvarite račun preizkus za nas, z uporabo katerih bomo lahko videli, da se opisali? Prosimo, podrobnosti dostop PM.
    Jaz sem vse, ki s dvojnik zastav vprašanj. Silly napaka z moje strani.

Za vključitev prevod vsebin zunaj imenika forum moraš prah tem navodilom: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Zavedam se, da je post, pa tečem Nginx, ki ne uporablja. Htaccess. Sem vključena moj reportaža oddelek za vaš mod na moji prvotni post. Kaj moram dodati ali spremeniti?

Te so bile splošne informacije. Sedaj odgovor vašim vprašanja:
    1. Ne vem zdaj. Treba je videti html izhod za namige. Prav tako - kakšne spremembe ste jih naredili v predloge? In ste prepričani, da je mesto zastavice, ki so po meri?
    To ni vprašanje zdaj.

2. Verjetno pomanjkanje stilov. Prosimo, upoštevajte, da vBET uporablja sedaj 1 slika za vse zastave in prikaz tistih, ki uporabljajo css navkljub. Bilo bi dobro, če bom lahko videl, kaj so o pisanju, bi lahko pomagali pri iskanju vira izdaje. Zdaj moram ugibati.
    Bom pogled na stilovima v dir zastave
    3. Yes. Glej tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 samo sprejme pravila za Nginx
    Rekel si mi, v predprodajo, ki že imate.

Zahvaljujemo se vam za vaš čas

Da, že imamo pravila za vBET in Proof - najdete ga v vBET paket do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Še vedno pravil za posebne integracije, so pripravljeni v. Htaccess obliki. To je enostavno v sprejetih.

Torej tisti htaccess pravila.:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Sprejme za tiste:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    To:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    na to:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Prosimo, upoštevajte, da so bile te niso testirali. Priporočljivo je, da backup vaših pravil pred spremembami, tako da v primeru vprašanj, boste lahko, da razveljavite spremembe.

Noob

Hvala, bom dal ga je ustrelil.

Prosimo, daje povratne informacije. Delali bomo na njem do opravljeno http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Noob

Prosimo, daje povratne informacije. Delali bomo na njem do opravljeno http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Moram biti dodal pravila za nepravilno Nginx in vbacmps. Poskušal sem slediti navodilom za vaše pravil, ki ste me je poslal, pa sem kar naprej ubijanje mestu.

Moje edino vprašanje je, url zastave kažejo na domači strani ti načrti morali biti.

"Http://www .***********. com / forums /? Language = fr"

Na forumih povezave izgleda nekako takole:

"Http://www .***********. com / forums / index.php? Language = fr"

Kot sem rekel, sta oba dela, vendar pa ti načrti morali biti zastava povezave preusmeriti uporabnika na forumih, bi rad, da ostanejo na strani so kliknili na zastavo.

Hvala za vašo pomoč

Urejanje

To je napaka sem dobil, ko poskuša uporabiti predpisov, navedenih zgoraj:

[Root @ smaug ~] # / etc / init.d / Nginx reload
    [Emerg]: "! ($ QUERY_STRING" neveljavno stanje v / usr / local / Nginx / conf / nginx.conf: 103
    nastavitveno datoteko / usr / local / Nginx / conf / nginx.conf test failed
    Nazadnje urejal Smaug; 25-09-10 pri 19:16.

Noob

25 urni Naleteli

Ali ste v vBET možnosti, da bi spremljali prevode zunaj mapo forum?

Tudi, če je nastavljena in še vedno vrača na forum, potem je nekaj narobe z dodatnimi pravili (vbet_outside = res ni dodan). Prosimo, upoštevajte, da smo strokovnjaki. Konfiguraciji htaccess, ampak bodo našli tudi rešitev tukaj. Potrebujem nekaj dodatnih info - povejte, uporabljate le eno reportaža konfiguracijo, ali pa je razdeljen, kot bi moralo biti v primeru htaccess.? Če se ne razdeli, potem bodo dodatna pravila, jih je potrebno spremeniti, tako da bodo vedeli, katera Nginx directory ta pravila o (htaccess deluje kontekstualno -. Za imenik, v katerem obstaja).

Noob

Ali ste v vBET možnosti, da bi spremljali prevode zunaj mapo forum?

Tudi, če je nastavljena in še vedno vrača na forum, potem je nekaj narobe z dodatnimi pravili (vbet_outside = res ni dodan). Prosimo, upoštevajte, da smo strokovnjaki. Konfiguraciji htaccess, ampak bodo našli tudi rešitev tukaj. Potrebujem nekaj dodatnih info - povejte, uporabljate le eno reportaža konfiguracijo, ali pa je razdeljen, kot bi moralo biti v primeru htaccess.? Če se ne razdeli, potem bodo dodatna pravila, jih je potrebno spremeniti, tako da bodo vedeli, katera Nginx directory ta pravila o (htaccess deluje kontekstualno -. Za imenik, v katerem obstaja).
    Ja, to je določeno v možnosti in split tu kot je treba. Tukaj je koda blok s spremenjeno QUERY_STRING Nginx, ki omogoča, pa sem dobil notranje napake strežnika, ko je odkomentiral to.

Code:
    		location / {
    			root   /var/www/htdocs/wizard;
    			index  index.php index.html index.htm;

# Translate for root
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    #			rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    #
    #			if ($query_string !~* 'vbet_outside=true') {
    #				rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    #			}
    # Translate for root
    	}

Strani 1 od 2 12 ZadnjeLast

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom