Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: Forum viditeľná adresa URL nie je preložené

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Forum viditeľná adresa URL nie je preložené

Hmm na moje obľúbené odkazy, vbet forum, a v niektorých ďalších fóra vidím fóra viditeľné adresy URL nie sú preložené, stále používa predvolený jazyk v URL

príklad

skutočné stránky
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/
    preložené stránke stále rovnaké anglické slovo v URL
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/es/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/id/forum/bug-reporting/
    Code:
    http://www.vbenterprisetranslator.com/it/forum/bug-reporting/

Je nejaký fix na to? alebo mi niečo?
    Naposledy upravil basketmen; 14-09-10 v 16:51.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Názov fóra v URL nie je preložené - Nepodporujeme to pre vBSEO. Táto možnosť je podporovaná pre vBulletin 4.x friendly URL.

Nepodporujeme to pre vBSEO, pretože to nie je reverzibilné, ako je URL pre závity. URL pre závity obsahuje ID vlákna, takže preklad je reverzibilný - vždy vieme, že vlákno to je. To nie je práca pre fóra URL.

Máme už túto požiadavku na to, a uvidíte veľa problémov s tým. Je možné, budeme podporovať. Ešte v tejto chvíli máme veľa ďalších úloh s väčšou priority, alebo len s menšie problémy

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

hmm to mám, vďaka za vysvetlenie

Podelím sa tiež, keď niečo

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

ok už som našiel spôsob, ako na to, stále VB3

tak som zmenila domain.com/forumname/ s domain.com/forumid/ ako používané vbseo.com fórum vBSEO SEO Plugin - Všeobecná diskusia v vBSEO.com

Teraz jeho žiadny problém ani na fóre url s ostatnými jazyk, pretože je tam len / forumid v URL, bez / forumname takhle

Východiskové forum url domain.com/f2 /
    Espana url domain.com/es/f2 /
    Taliansko url domain.com/it/f2 /

Tu je, ako na to (vytvoriť záložnú prvé, prosím, ako niečo robiť, a to na vlastné nebezpečenstvo)

1. Prejsť na vbseocp.php -> Nastavenie prepis adresy URL -> Forum URL adries -> Pokročilé nastavenia

Zmena všetkých nastavení, ktorá pomocou [forum_title] s týmto f [forum_id] (podobne ako v vbseo.com forum)

2. Vzhľadom k tomu, forum URL zmení používať forumname ako domain.com / forumname / len forumid ako domain.com/f2 /, takže musíme presmerovať 301 starom fóre url na fórum nové URL, takže URL indexované v Google a ďalšie webové stránky sú presmerované na nové fórum 301 URL bez straty hodnoty na to

Prejsť na vbseocp.php -> Vlastné presmerovanie ->

Pridať a meniť staré fórum url s novým url, zmeňte tučné časti pod sebou forum id (vďaka Mert Gökçeimam v vbseo.com)

"F / old-forum-name /(.+)$' => 'f / fid/ $ 1 '
    "F / old-forum-name / '=>' f / fid/ "

Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že to bolo lepšie pre SEO, aby sa užívateľským menom súčasťou vášho fóra URL.

Tak sme radu, aby prehodnotila myšlienke fóra URL iba forum id ...

Čo sa to s predchádzajúcim? Čo pre všetky kroky? Prečo sila Google znovu indexovať všetky vaše stránky fóra? ... Ak to má vplyv aj na závit URL (takže tiež je jediným fórom, id), potom tiež núti Google znovu indexovať všetky adresy URL niť ...

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Vezmite prosím na vedomie, že to bolo lepšie pre SEO, aby sa užívateľským menom súčasťou vášho fóra URL.

Tak sme radu, aby prehodnotila myšlienke fóra URL iba forum id ...

Čo sa to s predchádzajúcim? Čo pre všetky kroky? Prečo sila Google znovu indexovať všetky vaše stránky fóra? ... Ak to má vplyv aj na závit URL (takže tiež je jediným fórom, id), potom tiež núti Google znovu indexovať všetky adresy URL niť ...
    Áno, už som premýšľal a veľa zvažuje o tom, je Názov fóra nie je naozaj nutné na fóre url ako vbseo.com fóra (jeho dosť forum meno názov, popis a kľúčové slová). Niť url nie je ovplyvnený, jeho stále niť meno url vôbec nezmenila

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal basketmen View Post
    Áno, už som premýšľal a veľa zvažuje o tom, je Názov fóra nie je naozaj nutné na fóre url ako vbseo.com fóra (jeho dosť forum meno názov, popis a kľúčové slová). Niť url nie je ovplyvnený, jeho stále niť meno url vôbec nezmenila
    Závit URL aj forum. Takže ak už niť adresy URL obsiahnuté Názov fóra a teraz jediné fórum id, potom tieto adresy URL sa zmení tiež. Ak nie, potom ešte Google používa slová z URL pri indexovaní. Po Názov fóra v sekcii URL je lepšie pre SEO - ponúka vyššie pozície pre vyhľadávanie týchto slov.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Áno, ďakujem vám, rovnako ako vyššie uvedené príspevok už som premýšľal o tomto výskume, a veľa za pár dní, týždňov, chcem to skúsiť

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •