Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 8 z 8

Závit: vBSEO a VB Prekladateľ Enterprise

Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2010

Default vBSEO a VB Prekladateľ Enterprise

Dobrý deň!

Mám problém so nastavením priateľské väzby pre VB Prekladateľ Enterprise 2.4.3

Mám tak som vBSEO:
    Typ väzby VBSEO_URI
    Preklad odkazy typu reat URL SEO Podľa odkaz zhoda (tj "/ en / adresa)

Dodala som. Htaccess
    Code:
    #rules for SEO translation links without vbSEO

RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

#************************************************************-
    #Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    #RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    Jeden zo vstupných a vyberte napr anglický dopredu domena.pl / doska / en / Bohužiaľ, otočí stránku s informáciami, ktoré fóra so zadaným ID nebol nájdený, víno je na strane niektorých presmerovanie.

Chcel by som dodať, že samozrejme, že bez zmeny priateľských väzieb funguje skvele.

Možno, že niekto mal podobný problém, alebo vie, čo robím zle.

S pozdravom,
    Rafal
    Naposledy upravil pitu120; 10-08-10 v 01:32.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Presunuté do Free verzia vBET2.4.x.

Ako vidím, máte vBSEO, ale stačí sa pozrieť do svojho. Htaccess. Teraz máte pravidlá pre vBET bez vBSEO, ale mali by ste mať pravidlá pre vBET s vBSEO.

Takže, jednoducho vložte pravidlá pre vBSEO a komentovať pravidlá vBET bez vBSEO.

Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2010

Dodala som. Htaccess len pravidlá vBSEO.
    # Pravidlá pre preklad spojenie s vBSEO SEO (musí byť zahrnutá skôr, než všetky pravidlá vbseo.php)
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    Po zadaní domena.pl / doska / FR / napr správy bol zadaný neplatný Forum. Ak ste postupovali platný odkaz, upozornite administrátora.

VBSEO ho považuje za oddelenie a nemôže nájsť.

@ Edit.
    Pravidlá vložená v súbore, nie vBSEO panelu.
    Naposledy upravil pitu120; 10-08-10 v 12:32.

Dátum registrácie
    05. 2010

Tu môžete vložiť svoj vôbec. Htaccess?

Nováčik
    Dátum registrácie
    08. 2010

Už dobre. Dal som zlá pravidlá.
    Naposledy upravil pitu120; 10-08-10 v 23:04.

Dátum registrácie
    05. 2010

Ako som si. Ok, vďaka za potvrdenie

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Default problém

Mám nejaký problém .. Al odkaz práca, ale nie na hlavnú stránku

forum.com / idlanguage /

To je môj. Htaccess

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml | ..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
    # RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | spojenia | obrázky) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Aká je vaša forum URL? To obsahuje fórum adresára v ňom? Ak áno - prosím, na vedomie, že je potrebné upraviť pravidlá a pridať forum Directory tam (viď popis pravidiel htaccess.).

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •