Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: Mods, ktoré by mali byť podporované vBET?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Mods, ktoré by mali byť podporované vBET?

Najlepšou odpoveďou je - všetky možné

Samozrejme veľa mods nepotrebuje žiadne integráciu. Ale každý mod, ktorý umožní písať niektoré druhy správ, alebo bude používať po titulov bude potrebovať nejaké integráciu.

Mods, ktoré si myslíte, že by sme mali integrovať ako prvý?

Naposledy upravil vBET; 16-11-09 v 22:42.

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Veľmi vám ďakujem, že ste integrovať s vBADynamics. Používam ju na svojom fóre, ktoré ste si pravdepodobne už videli. Snažím sa ísť v tejto sekcii s prekladom, ale pre mňa sa vráti späť na domovskú stránku. Chcel som sa vás opýtať na to, ale bol príliš lenivý a zabudol. Mám asi 250km + rozmiestniť v tom, že mod tak by skvelé, keby, ktoré je možné integrovať s vBET.

Tiež by som chcel navrhnúť PhotoPost PHP zdieľanie fotografií Galéria fórum pre integráciu vBulletin. No, je ich tam veľa fotiek, ale ja chcem členmi aspoň mohli čítať komentáre v ich vlastnom jazyku. V súčasnej dobe presmerovanie späť na hlavnú stránku, keď sa pokúsite zobraziť preklady to.

Vďaka!

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Rád by som, aby to hack byť podporovaná: Cyb - ChatBox

To by bolo pekné, keby všetky správy, obsah bude preložené rovnako. Neviem, či je to možné, ale ja sa pýtam.

Člen
    Dátum registrácie
    11. 2009

Cyb - Advanced Statistics

Nováčik m_k's Avatar
    Dátum registrácie
    12. 2009

mám nainštalovaný mod a funguje, ale nie je jasné, ak existuje nejaký spôsob, ako to s mojou dvoch hlavných modulov, PhotoPost vBGallery v2.5 a vBadvanced adresár odkazov v3.2.0

nikto iný mať šťastie s niektorou z týchto ešte?

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

vbadvertise a všetky výrobky spoločnosti vbcredits. Myslím, že v podnikaní, ktoré budú mať prospech z nálezu stabilnými partnermi v ekosystéme vBulletin pracovať. Myslím, že vbcredits môže slušať, ale už nejakú dobu a teraz robiť veľké produkty. Reklama modul, najmä bude požadovať, aby prekladal.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

vbolg verzia 2.0.2 a vyššia
    tiež
    tento skvelý addon:
    Odkazy a súbory na stiahnutie manažér
    Odkazy a súbory na stiahnutie Manager - vBulletin.org Forum

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Dobrý deň, hlavné mods, ktoré používame, sú;
    vb úvery Deluxe
    vb bookmaker
    PhotoPost pre-vidím to funguje! Veľký
    Turnaje a rebríky
    micro newsletter

Musel som odkazy na ne, ale nemožno použiť odkazy tu. Majú tieto všetky fungujú skvele s VB Enterprise? Ak áno, budem kupovať VB Enterprise ešte dnes!

Jejda sorry, ja používam phpBB 4.0.5
    Naposledy upravil El Caballo; 18-09-10 v 14:45. Dôvod: Používam vBulletin 4 sorry

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal El Caballo View Post
    Dobrý deň, hlavné mods, ktoré používame, sú;
    vb úvery Deluxe
    vb bookmaker
    PhotoPost pre-vidím to funguje! Veľký
    Turnaje a rebríky
    micro newsletter

Musel som odkazy na ne, ale nemožno použiť odkazy tu. Majú tieto všetky fungujú skvele s VB Enterprise? Ak áno, budem kupovať VB Enterprise ešte dnes!

Jejda sorry, ja používam phpBB 4.0.5
    Dobrý deň. Vezmite prosím na vedomie, že podpora VB4 Dokonca sa zverejnením Suite (teda blogy a CMS taky!)

O svoje pluginy. Nemožno povedať, konečne v tomto okamihu sa všetko bude fungovať bez ďalších integráciu, ale uvedomte si, že väčšina pluginov funguje bez akejkoľvek ďalšej integračné kroky. Ďalšia integrácia je nutné len v špeciálnych prípadoch, ako sú stránky kompletne vytvorené mod, ktorý nepodporuje global_complete hák, alebo mod, ktorý vytvorí stránky mimo fórum adresár URL.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •