Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 28 z 28

Závit: vBET a vBulletin 3,6

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Máš PM

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

"F-(\\ d +). Html '=>' $ 1.html f/archive/f-"
    Môže niekto zmeniť to tak, aby mohla byť pridaná v htaccess?

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal basketmen View Post
    Ja používam vb 3,6 i, tu je to, čo mám robiť tak vb archív pracuje i len chcete zdieľať, ak niekto môže robiť to dokonalejšie Prosím, podeľte sa taky

1. , Ktorým sa vlajky v archíve
    , V prípade, že príznaky nezobrazuje v archíve stránky, použite tento krok

Choďte do administrácie -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager -> hľadanie plugin "Handle vlajok v archíve" bez úvodzoviek

nájsť

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

nahradiť vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin s vašej path fórum vlajkami neudáva, pretože zle obrázky pathor pretože rewrited príliš v vbseo, tak sme tu sú stanovenie archívny priečinok

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

Teraz znovu načítať znovu a skontrolujte, či ste archív, mal by vlajky budú zobrazovať vo vašich archívoch stránkach tiež

2. Ak používate rewrited Archív stránky pomocou vBSEO, a odkaz v preklade archíve stránke je nefunkčný, môžete opraviť aj

Napríklad nefunkčné ako je tento, bude sa stránka nebola nájdená chyba

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    IDS by mali byť ako je táto, vyššie uvedenú adresu URL chýba názov zložky v nižšie tučne, niektorí ľudia s použitím / Archív / Alebo / Mapa stránok / Názov zložky alebo iný názov zložky

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

Ak chcete tento môžeme použiť vBSEO CRR

Choďte do vbseocp.php -> Vlastné pravidlá pre prepis -> pridať tento riadok (v spodnej časti kolóny CRR) Ak sa preddavok názov zložky pomocou / Archiv / takhle http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

Ak sa záloha zložky pomocou / Mapa stránok / názov zložky, ako je tento http://www.domain.com/forum/sitemap/ stačí zmeniť názov zložky

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

To bude stačiť, môžete použiť vbet stránok vb 3,6 archív

3. Ak sa vám chybové hlásenie, ako to v hornej časti stránky archívu niekedy (to sa netýka, alebo preto, krok 2 vyššie)

použitie tohto Meto návod, Používam ho a jeho práce
    To nefunguje na ne forum vBSEO

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal mario06 View Post
    Môže niekto zmeniť to tak, aby mohla byť pridaná v htaccess?
    Možno sa mýlim, ako napísať to v htaccess, ale skúste to, alebo to môže byť napríklad pridať do htaccess RewriteEngine On nižšie

F RewriteRule-(.*). html $ $ 1.html f/archive/f-

alebo

RedirectMatch 301 F-(.*) \\. Html $ $ 1.html http://www.yourdomain.com/f/archive/f-

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

@ Michael
    To nie je dokončená, pretože ste sa rozhodol, že to, je to hotové, keď som tento problém vyriešiť.
    S pozdravom
    Prečítajte si prosím pozorne - ako je považovaný za hotové diskusia o tom, čo ste zaplatili za (to je to, čo písal asi v poslednej príspevky), a spýtal som sa, že nebudete písať rovnaké správy.
    Samozrejme, ak máte problém a chcete dať nejaké nové informácie, ktoré sú úplne zadarmo, ako to urobiť. Rovnako ako som napísal:
    "Upozorňujeme, že táto diskusia je považovaný za hotové. Ak máte niečo nové napísať, prosím, spam."

Prečítajte si, prosím, že celé znovu, ak chcete mať istotu o zmysle tejto citácie:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4588

Tiež ak ste vzal dojem, že Vám nie je dovolené písať, prosím vziať moju ospravedlnenie za toto nedorozumenie. Budem sa držať svoju pozornosť na presnejšie v budúcnosti. Ospravedlňujeme sa znovu

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

K dispozícii je členom tu našiel riešenie tohto problému, ale on používa vBSEO a nemyslím, takže to nie je práca pre mňa. Nechápem, prečo sa nemôže opraviť, bez toho, aby prístup k mojim serverov, ako som povedal, nebudem dávať informácie z môjho servera.

Ak členský pevné kódovanie sám tak prečo je to tak možné urobiť, pretože vy ste programátor? Ako som povedal a ukázal na vyššie uvedených vlákien, ktoré si stanoví v prvý príspevok funguje, ale príznaky sa nezobrazujú (sú vidieť), ale keď sa vznášajú nad ich pomocou myši, môžete vidieť, a kliknite na tlačidlo preložiť ako normálne, Hovorím o archíve vlajky samozrejme.

Povedzte mi, aby som písanie rovnaké správy, ale musím za to, že som tu so žiadnou podporou.

PS. Chápem veľmi dobre anglicky sa domnieva, že je to môj materinský jazyk.

S pozdravom

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

K dispozícii je členom tu našiel riešenie tohto problému, ale on používa vBSEO a nemyslím, takže to nie je práca pre mňa. Nechápem, prečo sa nemôže opraviť, bez toho, aby prístup k mojim serverov, ako som povedal, nebudem dávať informácie z môjho servera.

Ak členský pevné kódovanie sám tak prečo je to tak možné urobiť, pretože vy ste programátor? Ako som povedal a ukázal na vyššie uvedených vlákien, ktoré si stanoví v prvý príspevok funguje, ale príznaky sa nezobrazujú (sú vidieť), ale keď sa vznášajú nad ich pomocou myši, môžete vidieť, a kliknite na tlačidlo preložiť ako normálne, Hovorím o archíve vlajky samozrejme.

Povedzte mi, aby som písanie rovnaké správy, ale musím za to, že som tu so žiadnou podporou.

S pozdravom
    Myslím, že som jednoducho šťastie pred a možno nie je dokonalý, aj ja som si istý, či dávam ftp údaje Michal dokáže vyriešiť to taky, už som kúpiť integrácie / inštalačná služba 30 dolárov vyššie, a urobil to aj svoje potrebujú čas, aj verí, Michal je jedným z najväčších programátor, že pomocou vBulletin, nech to skúsi ďalšiu spoluprácu s ním a dať pokyny, ktoré môžu pomôcť

btw som len zvažuje odstrániť funkciu Archív vo vb po čítanie toto vlákno a to miesto, Pretože sa hovorí, stačí sa Mapa generátorom
    Naposledy upravil basketmen; 15-09-10 v 08:20.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

S pozdravom
    Ste bez podpory, pretože ste odmietli našu podporu. Tiež vBet 3.x oficiálne podporuje iba 3,8 vBulletin, čo viete wery dobre. Používate vBET na vBulletin verzia nie sú podporované - na vBulletin 3,6, ktorý je oveľa starší, než podporuje vBulletin 3,8

Otázky, ktoré si dal už odpovedal - myslím, že viac ako raz - nechcem opakovať znovu a znovu, len prosím prečítajte si predchádzajúce správy.

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •