Dobrý deň,
Potrebujem prístup k admincp a FTP .. Prosím, pošlite mi PM to s týmito dátami.
Pokúsim sa nájsť problém.
Dobrý deň,
Potrebujem prístup k admincp a FTP .. Prosím, pošlite mi PM to s týmito dátami.
Pokúsim sa nájsť problém.
Máte-PM.
S pozdravom
Našiel som plugin sa chyba .. Teraz sa pokúsim nájsť riešenie.
Prosím, stačí sa pozrieť do hodín
účet prestal pracovať, pretože multipe IP detekciu, teraz prihlasovacie údaje k účtu, je opäť v prevádzke .. si skoro tam
S pozdravom
OK, takže - po práci na túto tému sme zistili, že nie je chyba v vBET tu. Je to preto, že vaše fórum využíva phpBB 3.6 a vBET oficiálne podporuje vB3.8
Každopádne sme našli spôsob, aby to fungovalo aj na nie sú oficiálne podporované vBulletin 3.6: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
Tieto zmeny sa už vykonáva na forum.
Vezmite prosím na vedomie, že stále ešte prekladal archív stránok fóra nefungujú. To preto, že chyby vBulletin Takže pýtať vBulletin tím vyriešiť. Ak pridáte niektorý parameter stránke fóra v archíve (ten sa f-), Potom sa objaví prázdna stránka. Mám na mysli žiadne parametre - i len ? X = y a to havaruje, aj s vBET zakázané. Tak s týmto prípade musíte požiadať vB tím napraviť svoju chybu a pravdepodobne preklady začne fungovať (všetko je v poriadku pre archív hlavného a niť strán).
Pretože tam bola žiadna vBET chyba tu Presunúť vlákno k riešeniu problémov.
Budú mi odinštalovať, pretože všetko fungovalo pred vBET mod.Vezmite prosím na vedomie, že stále ešte prekladal archív stránok fóra nefungujú. To preto, že chyby vBulletin Takže pýtať vBulletin tím, ktorý vyrieši
Vari to opraviť?Vezmite prosím na vedomie, že stále ešte prekladal archív stránok fóra nefunguje?
Čo sa tak líši tým, 3.6.12 a 3,85? Hlavné zmeny sa týkajú sociálnych sietí sa mi zdá, že porovnanie vb vb 3 až 4, trochu viac úsilia z vašej strany by to bolieť nie?
Rovnako ako som opísal vám je chyba v vBulletin. Proste flus čo najďalej. Možno preto, že problému zlých desription. To nie je chyba vBET - originálny archív je v poriadku. Preklad Fórum Stránky archív nefunguje a nebude fungovať, pretože vBulletin crasches stránku, ak v URL je z pridanej ľubovoľný parameter. A to nie je vBET? - Môžete dissable vBET pridať do url x = y, a stále budete mať crasched achrive stránke fóra.