Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: vbet_guestcache na veľké

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Default vbet_guestcache na veľké

Vbet_guestcache môže byť dobrý nápad, ale to je teraz niekoľko gigabyte veľké a niekoľko tisícin súborov. Sa zamýšľa pracovať týmto spôsobom?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Áno. To ukladá kompletné HTML výstup - rovnako ako je uvedené v popise parametrov. Koľko to bude trvať, závisí na tom, aké veľké je vaše forum.

Vezmite prosím na vedomie, že vždy môžete nastaviť ďalšie ignorované stránky, alebo jednoducho zakázať úplne, že nemáte miesto na disku.

Nováčik
    Dátum registrácie
    04. 2010

Iste by som mohol zakázať, ale ja som chcel znížiť serverload. Možno by si mohol napísať v nastavení AKT, ktoré to môže vyhodiť do povetria priestoru na serveri, môže byť nie každý má 25 giga miesta. Alebo lepšie nájsť spôsob, ako zmenšiť veľkosť.

Dátum registrácie
    10. 2009

Nie každý potrebuje aj 1 GB za to. Ako som písal veľkosť cache je závislá na veľkosti fóra. To ukladá každej možnej stránke fóra, pokiaľ nie je v nastavení ignorovaná. Malé fóra malé množstvo stránok. Big fóra majú viac stránok a tiež viac prostriedkov.

Mimochodom - je to dobrý nápad, aby si ľudia boli viac vedomí toho, čo to znamená, že úplná HTML výstup bude cache a pridať tam informácie, že to môže trvať veľa miesta na disku.

O znižovanie veľkosti - môžeme pridať možnosť súborov ZIP cache. Bude to trvať viac prostriedkov servera, keď je napísané cache, ale čítanie a odosielanie ako odpoveď bude rýchlejší.
    Tiež môžeme pridať naplánovaný úloha, ktorý bude automaticky odstrániť súbory, ktoré sú príliš staré. V tejto chvíli nemáme to - ak súbor je príliš starý, že to jednoducho prepísanie pri ďalšom požiadavke.

Som pohybujúce sa toto vlákno sa požiadavky na nové funkcie
    Naposledy upravil vBET; 27-06-10 v 00:35.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Bolo by to úplne jednoduché:
    Pridať voľby do medzipamäte len X GB a odstrániť tie, ktoré sa menej často navštevované.

Člen
    Dátum registrácie
    06. 2010

Lol, potom, čo som nainštaloval novú verziu s vyrovnávacou nikdy som sa pozrel, ako veľmi jeho použitie až do súčasnosti:

Debian-50-lenny-64-minimálna: ~ # df-h
    Súborový systém Veľkosť Použitý Dostupnosť Použite% Montáž na
    / Dev/md2 688G 80G 573G 13% /
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / lib / init / RW
    udev 10M 764K 9.3M 8% / dev
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0% / dev / SHM
    / 2,0 g dev/md1 86m 1.9G 5% / boot

LOL! Než som HDD bol použitý 8GiG! To je "veľká", BTW zdá sa, že zle ukladá súbory, napríklad:
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

Nechcem do cache Blogy, slová a prílohy Oo

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal wowglider.de View Post
    Nechcem do cache Blogy, slová a prílohy Oo
    Môžete ich pridať do Ignorovať.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal wowglider.de View Post
    Bolo by to úplne jednoduché:
    Pridať voľby do medzipamäte len X GB a odstrániť tie, ktoré sa menej často navštevované.
    To je tiež voľba. Najprv sme sa realizovať plánované čistejšie a možno zips (musí vyšetriť tento prístup), pretože vedenie štatistík bude mať určitý vplyv na výkon a pre nás výkon je jedným z kľúčových problémov. Still - budeme mať na pamäti aj toto riešenie, ak ostatní nestačili

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal steve View Post
    Môžete ich pridať do Ignorovať.
    Presne tak - stačí pridať sa ti ignorovaný. Každopádne vďaka za poznámku - pridáme ignoruje atachements a značky ako predvolené nastavenia ignorovať. Blogy sú niečo, čo mnoho užívateľov môže mať cache, takže nebudeme pridať ako fedault - ale urobili sme ho nakonfigurovať presne pre tieto prípady - chcete niečo viac, budú ignorované. Tak to proste ignorovať!

Dátum registrácie
    10. 2009

Tiež som prísť na to, že môžeme menovať hang súbory šablóny a zahrnúť do názvu súboru sa považuje za menej dôležité stránky, alebo nie. Týmto spôsobom každý deň, kedy bude automatické čistenie byť zahájená, bude uzná appropriatelly súboru cache čas žiť a očistí viac súborov. Prvá myšlienka bola čistiť všetko, ak je starší, než nie je relevantné stránky by mali byť. Teraz sa budeme čistiť príslušné stránky do cache rýchlejšie - takže ušetríte ďalšie miesto na disku!

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •