Vieme, kde je chyba exacly. Našli sme ju v vbet_global_start funkcii vBET súboru php.
Pravdepodobne, míňame zlé url funkciu vBulletin (exec_header_redirect).
Michal je na tom pracuje.
Vieme, kde je chyba exacly. Našli sme ju v vbet_global_start funkcii vBET súboru php.
Pravdepodobne, míňame zlé url funkciu vBulletin (exec_header_redirect).
Michal je na tom pracuje.
Žiadny problém, my naozaj potrebujeme vyriešiť tento problém čo najskôr
Hotovo Ľúto, že ste musel čakať. Riešenie bude súčasťou ďalšej verzie. Sme už používate na našom fóre, takže nové miesto presmerovania je v poriadku tu.
Pre rýchlu opravu, prosím:
1. Upraviť includes / vbenterprisetranlator_functions_hooks.php
2. Hľadať:
3. Nahradiť:Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t']) {
Code:if (THIS_SCRIPT == 'showthread' && 'VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype'] && $_GET['t'] && $_REQUEST['goto'] != 'newpost') {
Vidím v hlave, že ste opísal dva problémy v jednom závitu. Ale Kamil potvrdili iba jeden z nich. Prosím, povedzte, ako presne označiť sekcii ako prečítanú. Ja jednoducho nemôžem nájsť takú variantu - pravdepodobne hľadať v nesprávnom mieste
Overil som si, že na našej testovacej fórum a nemám tento problém. Všetko je správne.Code:404 error
Takže, prosím, pošlite na Michal (vbet) Plný prístup k FTP admincp a PM. Bude sa snažiť nájsť riešenie a opraviť!
Vďaka
Stále čaká na odpoveď. Žiadna odpoveď - predpokladám, že je v poriadku.
Ak tomu tak nie je v poriadku, prosím, napíšte sem a ja sa otvorí toto vlákno znovu
Tento problém stále existuje, v forumdisplay, Keď som kliknite na šípku goto zakladať nové pre vlákno, vždy sa mi na prvé miesto, nie prvý neprečítaný príspevok.
Registrácia na moje forum a uvidíte to.
Ak sa aj vypnúť vbet, problém zmizne.
Naposledy upravil Snake; 11-08-10 v 23:39.
Upgrade na 3.3.5 a všetky problémy sa zdajú URL pevné, takže žiadny problém, vďaka.
ok
Vďaka za potvrdenie