pracuje bez vbet
OK, som skúmať tento problém a snaží sa riešiť
OK, ja som čakal.
ide o
Vďaka stále čaká
Hi - venujte prosím moju ospravedlnenie za dlhú skúšobnú dobu. To bol problém začal ma a vzhľadom k tomu, aby počas svojho Kamil dovolenky. Takže možno bol trochu preťažený. Práve teraz som späť a bude spolupracovať, aby konečne uzavrieť otázku
Myslím si, že by bolo najlepšie, keby sme len skontrolovať na palube a správne, že namiesto toho stratou viac času. Takže prosím, len mi hodín prístupové údaje k FTP a fórum správcu CP. Prosím, dajte mi tiež presné URL na stránku, kde vidím tento problém. Ak nie je vidieť hneď - prosím zhotoviť na niektorých skúšobných závit - budete odstrániť potom, čo sme nespravíte.
Prosím, len sa pozrite na poslednú odpoveď - pretože nie sme schopní reprodukovať na našich serveroch Požiadali sme vás o prístupové údaje. Budeme chcek a opraviť na mieste
Chcel by som opraviť sám, daj mi nejaké možnosti, aby som mohol skúsiť, keď som sa na tlačidlo Upraviť závitu (nemám ničoho dotknúť) a potom stlačte tlačidlo Uložiť všetko funguje čo znamená, že to ukáže pravdu.
Áno, ale Michał písal v predchádzajúcich príspevkov od jeho návrhy na riešenie. Nepracoval.
Nemôžeme reprodukovať tento problém na našej testovacej forum, takže je veľmi ťažké nájsť dobré riešenie.
Ak vieme, kde je problém v kóde, bude ľahké nájsť riešenie.