Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 26 z 26

Závit: Názov preklad skrátený v vBadvanced (Posledná témy)

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Nemôžete mi dať nejaké iné riešenie? Rád by som DoItMyself tak, že v budúcnosti budem vedieť, čo robiť, bez toho by sa obťažoval niekto na každej aktualizácii.

Ako som už povedal všetko, čo musíte urobiť, opraviť chyby kliknite na tlačidlo Upraviť (dotyk nič) uložiť získať titul pracovať správne.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal mario06 View Post
    Chcel by som opraviť sám, daj mi nejaké možnosti, aby som mohol skúsiť, keď som sa na tlačidlo Upraviť závitu (nemám ničoho dotknúť) a potom stlačte tlačidlo Uložiť všetko funguje čo znamená, že to ukáže pravdu.
    Ak chápem správne - ak je titul rozdelený a sa upravovať a ukladať, bez toho by nič nemeniť, potom je opraviť? A ako to vyzerá za nové vlákno - je poškodený alebo je v poriadku?

I - Stále čakám na prístupové údaje, aby mohli tento problém vyriešiť. V tejto chvíli budete držať sami. Prosím podrobnosti hodín prístup, takže budeme schopní vyriešiť problém a zatvorte ho.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal mario06 View Post
    Nemôžete mi dať nejaké iné riešenie? Rád by som DoItMyself tak, že v budúcnosti budem vedieť, čo robiť, bez toho by sa obťažoval niekto na každej aktualizácii.

Ako som už povedal všetko, čo musíte urobiť, opraviť chyby kliknite na tlačidlo Upraviť (dotyk nič) uložiť získať titul pracovať správne.
    Opäť - je potrebné prístup na fórum. Musíme najprv zistiť príčinu problému, aby mohli opraviť. A budeme hľadať riešenia, ktoré budú doplnené v ďalšej verzii - tak sme sa nájsť pre vyplnenie riešenie, ktoré nebude vyžadovať žiadne zmeny v každej aktualizácii.

V tejto chvíli nemôžeme dať DoItYourself riešenie, pretože nemáme riešenie a držíte nás nájsť. Ak chcete mať vyriešený - Prosím, dajte nám prístup. Ak viete, že o bezpečnostných otázkach, potom prosím, aby dočasné účty pre nás, alebo zmenu hesla na niektoré dočasné, alebo si vytvorte testovací inštanciu fórum s reprodukovanou problém.
    Naposledy upravil vBET; 10-08-10 v 00:10. Dôvod: typo

Senior Member
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Ak chápem správne - ak je titul rozdelený a sa upravovať a ukladať, bez toho by nič nemeniť, potom je opraviť? A ako to vyzerá za nové vlákno - je poškodený alebo je v poriadku?

I - Stále čakám na prístupové údaje, aby mohli tento problém vyriešiť. V tejto chvíli budete držať sami. Prosím podrobnosti hodín prístup, takže budeme schopní vyriešiť problém a zatvorte ho.

, Aby to fungovalo.

1. Kliknite na tlačidlo Upraviť
    2. Nerobiť nič
    3. Stačí uložiť
    Práca = 100% čo znamená, že nič nie je rozbité!
    Naposledy upravil kamilkurczak; 19-08-10 v 08:52.

Dátum registrácie
    10. 2009

Takže možno je už vyriešený, a to, čo vidíte, je to len cache zlý výsledok z predchádzajúcich verzií. Prosím, povedz, ako to funguje na úplne novú tému - sú výsledky sú OK a potom (bez tohto kroku figuríny upraviť). Ak je OK, potom si myslím, že problém už neexistuje a môžeme zavrieť túto tému

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Žiadna odpoveď - takže chápem, že je vyriešený. Ak nie, prosím napíšte sem a ja sa otvorí toto vlákno znova.

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •