Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 9 z 9

Závit: vBET 3.3.4 a 3.3.2 vBSEO vydania

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vBET 3.3.4 a 3.3.2 vBSEO vydania

Dobrý deň.

Vezmite prosím na vedomie, že vBET vo verzii 3.3.4 má problém s vBSEO 3.3.2 - tam je presmerovanie slučka - to spôsobí veľmi vysoké zaťaženie servera a niektorí si stránky budú havaroval.

Je úplne vyriešiť, ak upgradu na 3.5.1 vBSEO

Tiež - ak niekto chce prejsť na vBET 3.3.4 a 3.5.1 stále používať vBSEO Dôrazne odporúčame, aby si to najprv na nejakom stupni Testovací fórum a nechajte nás tu. Testovali sme vBET na poslednú možnú verziu - a tie sú podporované, ešte sme ochotný vyriešiť tento problém pre vBSEO 3.3.2 verziu. Takže ak niekto má záujem - dajte nám prosím vedieť a PM prístupové údaje na fórum s takou konfiguráciu. Ako som písal oficiálne podporujeme poslednej správy a všetky naše testovacie fóra sú už aktualizované.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

všetky aktuálne informácie o tomto? z nejakého dôvodu nemôžem dostať vBSEO 3,5 správne fungovať na mojom vBulletin 3,8 nainštalovať.

Dátum registrácie
    10. 2009

Nie - sme nemali ani skúmať, ako to zrejmé vBSEO otázka, ktorá sa opravuje v ich najnovšej verzie. To je dôvod, prečo sme sa hľadať riešenie - je to len už vyriešený.

Sme oficiálne podporuje najnovšiu verziu, ale môžeme sa pozrieť, prečo sa to stane s touto starú verziu vBSEO Ak by sme získali prístup k testovacie inštancii s takou konfiguráciu. Takže ak máte skúšku napríklad s týmito verzií a PM sa nám prístup, môžeme zistiť, čo sa deje.

Mimochodom - je doporučené, aby sa aktualizácie. Ak máte problémy s aktualizáciu na najnovšiu verziu vBSEO by ste mali ísť svojim zamestnancom o pomoc.

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2010

Dobrý deň,

Nainstaloval som do nekonečnej slučky, ale nemožno použiť, pretože to pomáha byť v žiadnom prípade?

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

, Ktorú verziu vBSEO používate?
    Pokúste sa aktualizovať vBSEO na novšiu verziu.

Ak je to iný problém, popíšte ho tu
    Naposledy upravil kamilkurczak; 11-08-10 v 12:31.

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2010

Nemôžem upgradovať na nové verzie Verzia 3.3.3 vBSEO, pretože môj licencie vypršala.

Čo iného môžem robiť?

Dátum registrácie
    10. 2009

Môžete si downgrade vBET verzie - s predchádzajúcimi vBET verzií tento problém neexistoval. Stále neodporúčame toto riešenie, pretože každá verzia vBET je optimalizovaný a má viac funkcií.

Môžete tiež pm nás prístupové údaje k svojmu správcu CP, FTP a vBSEO CP, bude preverený. Vezmite prosím na vedomie, že väčšinou sme podporujú iba posledná verzia, pretože tie sú opravené chyby. Takže nemáme záruku k riešeniu problému, ktorý je na strane vBSEO (pretože vBSEO aktualizácia rieši problém). Ak zistíme, že rýchlo - vyriešime to. Ak nie, potom môžeme tráviť viac času s týmto problémom ako platenú službu, ktorá integráciu stojí 30 dolárov, ak budete súhlasiť.

Nováčik
    Dátum registrácie
    06. 2010

Dajte to, čo máte na mysli 30 dolárov?

Nemôžem nainštalovať kvôli vám zo svojich chýb.

A vy ste ma zdvihol pre nedostatok peňazí.

Dajte svoj Príloha nebola nájdená vrátiť mi peniaze ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Kasili, as Michał písal - môžete poslať k nám hod s admincp a FTP údaje a my sa pokúsime tento problém vyriešiť, ale nemáme záruku k riešeniu otázka, ktorá je na strane vBSEO (pretože vBSEO aktualizácia rieši problém).
    Tento problém je na strane vBSEO.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •