Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 16

Závit: vbet Chyba sa Marco1 Skryť všetky

Zakázaný
    Dátum registrácie
    06. 2010

Default vbet Chyba sa Marco1 Skryť všetky

Hi:
    Mám testované na forum vBet 2.4.3 a MARCO1 Skryť všetky Hack v4.0

MARCO1 Skryť všetky Hack, čo robí, je skryť odkazy na hostí, meniť spojenie so správou, problém je, že správa je zapísaná 2 krát Ak vbet 2.4.3 je nainštalovaný.

MARCO1 Hidel všetky si môžete stiahnuť z internetovej stránky vbulletin.org.

Ak môže zamestnanec sa pozrieť? Myslím, že vbet je veľmi zaujímavé, ale s túto chybu ...

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Môžete vložiť tu fórum URL. Ja by som si prial, aby tento problém. Prosím, napíšte mi, kde by som mohol nájsť tento problém (na forum). Kde som treba hľadať?

Je to otázka iba na preložené stránky alebo non-preložených strán taky?
    Prosím, vypnite vBET svojim admincp a uistite sa, že tento problém je stále.

Teším sa na stretnutie s Vami.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    06. 2010

Áno, mám testované a je na web vbet je aktívny, ale bez preložených strán happends.
    Happends vždy vbet je aktívny, môžete skontrolovať napríklad zadanie tu: laradiobbs .***/ normas-de-los-foros/5-normas-y-politicas-del-foro-la-radio-bbs.html

Je potrebné nahradiť *** s čistým, pretože nemôžem po webových stránkach, bez 15 príspevkov.

Teraz vbet je vypnúť a spojiť sa pre jednou správou: [Sólo Usuarios Registrados pueden ver los odkazy. HAZ kliknite para Registrar]

Ale je vbet je aktivovaná správa: [Sólo Usuarios Registrados pueden ver los odkazy. HAZ kliknite para Registrar [Sólo Usuarios Registrados pueden ver los odkazy. HAZ kliknite para Registrar]]

Ak potrebujete môžem znovu povoliť vbet ale ako MARCO1 Skryť všetky je bezplatný addon, môžete si ho stiahnuť z vbulletin.org a testovania na lokálnom počítači lepšie.

Vďaka.
    Naposledy upravil Miguel86; 23-06-10 v 19:15. Dôvod: Vysvetlite dôvod ***

Dátum registrácie
    05. 2010

Mám jednu otázku teraz. Plese pokuse zakázať túto Marco a pokúsiť sa nájsť tento problém. Do mailu prosím napíšte tu je tento problém ešte?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    06. 2010

Ale keby som zakázať Marco správu, musíte byť zaregistrovaný pozri odkazy sa nezobrazí, pretože to správa s Markom Skryť všetko.

Dátum registrácie
    05. 2010

Ale ak sa vBET turded z tejto možnosti pracuje normálne?
    To je problém, atď Marco. Stačí napísať na tím podpory tohto produktu.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    06. 2010

Ak je vbet je zakázané dont happends, takže myslím, že je vbet problém: S

Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň, Miguel,

Ja viem, ale vBET pracuje Goot príliš.

Jedná sa pravdepodobne o konflikt medzi dvoma pluginy (vBET a Marco), a to nie je vBET problém. Hľadanie konfliktu bude trvať veľmi dlho, pretože vBET majú veľké množstvo súborov a funkcií, a my nevieme, tento plugin (Marco pod.) Marco je menej plugin. Jeho pomoc bude jednoduchšie nájsť tohto konfliktu, tak prosím napíšte je.

Pokiaľ sa im nepodarí, potom sa budeme snažiť opraviť.

Ďakujem Vám.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Miguel86 View Post
    Ak je vbet je zakázané dont happends, takže myslím, že je vbet problém: S
    Stavím sa, že keď je MARCO1 dissabled potom i dont stane, tak si myslím, že to je nejaký konflikt - Pelas ladom návrhy Kamilovi. Hľadanie konflikt je oveľa jednoduchšie pre autora menších mod a tiež je oveľa jednoduchšie vykonané zmeny tam.

Ako Kamil napísal - pokúsime sa vyriešiť konflikt, ak autor MARCO1 zlyhajú, ale najprv prosím, spýtajte sa ho na to

Zakázaný
    Dátum registrácie
    06. 2010

Problém je v tom, že Marco dont odpovedať čo s tým spojené mod od 17. apríla.

Videl som mod mnohokrát a nemôžem vidieť problém.
    Má vbet žiadne tipe z prepísanie všetkých URL stránky? Maeby to je ten dôvod.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •