Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 5 z 5 FirstPrvé ... 345
Výsledky 41 na 43 z 43

Závit: vBET 3.3.4 uvoľnená

Člen
    Dátum registrácie
    03. 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Väčšinou bežné, že ľudia zabudli, že vykonané zmeny v súbore robots.txt 2-3 mesiacov skôr (áno Google reaguje na tej doby - to môže byť rýchlejší, ak máte s veľmi vysokým Page Rank). Niekedy ľudia tiež pozrieť na výsledky vyhľadávania Google - tam, kde je zobrazené iba zaokrúhlený počet indexovaných stránok, nie je ten pravý. Takže aproximácii mohlo zmeniť k lepšiemu jeden a to neznamená, že žiadne z vašich stránok bol odstránený z indexu. I - Google je obrovský a má mnoho databáz, ktoré sa čas od času sú aktualizované, replikovať a tak ďalej - to môže byť len následok pracovnú databázy algoritmov Google. Tiež Google sa mení jeho indexovanie algoritmy a teda je možné, že niektorí z vašich už indexovaných stránok sú teraz považované za duplicitné obsah (tj vo väčšine členských stránky sú v 99% rovnaká) a odstránený z indexov.

Tak dlho, kým sa nezobrazí veľké množstvo chýb v nástrojoch pre webmasterov, môžete predpokladať, že to je to, ako Google funguje. Ale ak uvidíte chyby - potom je na vašej strane a potom by mal reagovať.
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Slovak
    Translated text
    Týždeň uplynul číslo na mojich stránkach Google sa takmer nezmenil, a dokonca aj na veľmi malých hore a dole, ale nemohol dosiahnuť počtu 145 000 (pred niekoľkými týždňami tu). 2 dni to držalo 145.000. A dnes je 143.000. Nechcel som nastaviť alebo zmeniť v súbore robots.txt po 6 mesiacoch. a môj súbor robots.txt konfigurovaný nasledujúcim spôsobom:
    User-agent: * Mediapartners-Google
    Disallow:
    Aktualizovaný index Sitemap stav ako úspešná, ale URL predložených Tento nárast bol URL v indexe web táto vzdialenosť sa znižuje deň. Neviem, čo sa mi stalo, Môžete mi poradiť prečo? Pretože ja neviem odkiaľ. Použil by som asi mesiac, ale vBET 2,10 nebol som vBSEO Sitemap Generátor konfigurácie ako sprievodca tu), Ale keď som sa prejsť na komerčnú verziu 3.3.3 som sa zaujímal, a prečítajte si návod config súbor Sitemap. Spočiatku s 3.3.3 som našiel nadšení trvalý nárast v indexe Google. Vzhľadom k tomu, upgrade na 3.3.4, sa takto. Neviem, prečo znova? Dúfam, že vám pomôžu. len 19 chýb pri vykazovaní času z môjho miesta v Google Webmaster Tools
    Original text
    Naposledy upravil haiduongbk; 02-07-10 v 01:51.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal haiduongbk View Post
    Text automatically translated from: Vietnamese to: Slovak
    Translated text
    Týždeň uplynul číslo na mojich stránkach Google sa takmer nezmenil, a dokonca aj na veľmi malých hore a dole, ale nemohol dosiahnuť počtu 145 000 (pred niekoľkými týždňami tu). 2 dni to držalo 145.000. A dnes je 143.000. Nechcel som nastaviť alebo zmeniť v súbore robots.txt po 6 mesiacoch. a môj súbor robots.txt konfigurovaný nasledujúcim spôsobom:
    User-agent: * Mediapartners-Google
    Disallow:
    Aktualizovaný index Sitemap stav ako úspešná, ale URL predložených Tento nárast bol URL v indexe web táto vzdialenosť sa znižuje deň. Neviem, čo sa mi stalo, Môžete mi poradiť prečo? Pretože ja neviem odkiaľ. Použil by som asi mesiac, ale vBET 2,10 nebol som vBSEO Sitemap Generátor konfigurácie ako sprievodca tu), Ale keď som sa prejsť na komerčnú verziu 3.3.3 som sa zaujímal, a prečítajte si návod config súbor Sitemap. Spočiatku s 3.3.3 som našiel nadšení trvalý nárast v indexe Google. Vzhľadom k tomu, upgrade na 3.3.4, sa takto. Neviem, prečo znova? Dúfam, že vám pomôžu. len 19 chýb pri vykazovaní času z môjho miesta v Google Webmaster Tools
    Original text
    Podľa môjho názoru snáď sa nič nestane. Nemáte žiadne chyby v nástrojoch pre webmasterov. 143 000 alebo 145 000 - Vyzerá to ako odhad nie je skutočný, presný počet indexovaných stránok. A ak je potom odhad predpokladanej výsledky sa môžu líšiť. Od miesta, kde beriete tie čísla?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    Aj ďalší chybu, keď som umožňujú vbet, na niektorých stránkach prestávky Nástroje tém, teda na odkaz v hornej časti - v rozbaľovacom menu prestávky. Potom Nástroje tém na dne závitu chýba jeho ikony. Tiež "Odpovedať" zmizne. Tento chýb sám, ak by som zakázať vbet. a to stane len pre hostí. Vďaka.

Pozri tu - Večný "Získanie sieťovej adresy" na sieťové karty - Počítačové Juice

| 5 z 5 FirstPrvé ... 345

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •