Úplne som sa Gove, takže účty a posielať 30 dolárov
Úplne som sa Gove, takže účty a posielať 30 dolárov
Ak chcete využiť našich platených služieb a nám sa to všetko pre vás na serveri, potom použite prosím tento odkaz na miesto, aby: http://www.vbenterprisetranslator.co...de-service.php
Ale najprv - použite prosím z rady. Zobraziť 2 príspevky predtým - ste rozbil htaccess -. Zašleme správnu. Ponúkame Vám zdarma on-line podporu tomto fóre a zodpovie všetky vaše otázky. Vezmite prosím na vedomie, že vBET je určený pre forum preklady - a inštalácia je triviálne. Sme si vedomí, že integrácia s ďalšími pluginy, alebo časti mimo forum môže byť zložité, ale to je dobre popísaný a funguje, ako môžete vidieť na našom portáli. Takže sme radi, ak sa to zvládnuť s naším vedením, ale samozrejme, ak si myslíte, že je lepšie dať v našich rukách - použite prosím našu platenú službu.
OK, aktualizované fórum htaccess. Pôjdem do toho a vyplniť v žiadosti ako veľkú, aby vás na mieste, aby sa tento koniec!
OK, maybee moje očakávania bolo vysoké, ale oni sa otočili na vlajky v päte minulú noc. Všetko ostatné ešte nepracuje
Dobrý deň,
Pracujeme teraz s fórom, tak prosím nevypínajte žiadne možnosti.
vďaka
Ach, ja som len vypnúť pätu príznaky ako to je vrah. Nevidel som vás už od roku 8 hodiny!
ok, vyriešiť
problém, ktorý nebude obsahovať vlajku mimo forum root - vyriešené
otázkou, ktorá sa neprekladá Fórum stránky a závity - vyriešené
Skontrolovali sme forum, všetko funguje dobre.
stále dostáva dvojaký jazyk v odkazoch
/ TL / TL /
Tiež ešte značky
Automatické preklady podporované vBET 3.3.3
A ja som zaplatil bez značky
ok, Vymazal som to "automatické preklady .." reťazca.
o prvé vydanie .. preveríme to.