Dobrý deň, som nový s VBET, a mám programovanie forum .. a všetky témy sú <code> </ code> na to a chcem preskočiť na preklady, ktoré ..
Nejaké nápady?
My forum: www bodka programmershere dot com
Dobrý deň, som nový s VBET, a mám programovanie forum .. a všetky témy sú <code> </ code> na to a chcem preskočiť na preklady, ktoré ..
Nejaké nápady?
My forum: www bodka programmershere dot com
Nemôžem reprodukovať problém, možno som staršiu verziu fóra. Prosím, napíšte mi, čo máte presne verziu vBulletin, a pokúsim sa reprodukovať na verziu BB ako fórum.
Tento problém je pravdepodobne spôsobený odstránením pripomienky plugin (vBET používa komentáre NTA - nie je tranlated oblasť - k popisu poľa bez prekladu).
Skúste vypnúť tento plugin (odstránenie komentára).
Prosím, pokúste sa nájsť rozpore s inými módmi. K tomu, zakážte iné módy a nechať len vBET. Ak k chybe nedôjde, prepnite zase ďalšie mody vidieť, kde je konflikt.
Pridané:
Vezmite prosím na vedomie, že vBET podporuje skákanie CODE, PHP a HTML BBCode prekladu. Ak nie je práca na forum, potom s najväčšou pravdepodobnosťou ste sa obrátil na ceaning HTML komentáre (ako bolo popísané predtým), čo je zakázané, pretože v html komentármi vBET značky časti výstupu, ktorá č Predpokladám k prekladu (hovoríme, že nie je Preložené oblasť - NTA).
Naposledy upravil vBET; 18-06-10 v 10:15.
Vďaka kamilkurczac, ale nie je problém ..
Chcem SKIP preklade HTML obsah vnútri <code> tagy
Príklad:
Teraz: <? Php echo $ {upravovať upravovať;}> <code> </ code>
Teraz: VBET preložiť, že do všetkých jazykov .. chcem, aby to anglicky, bez prekladu
Rozumieš?
Chcem, aby VBET SKIP všetok text, ktorý je vo vnútri <code> </ code> tagy!
Dobrý deň. Ospravedlňujem sa za zmätok. vBulletin podporuje kód BBCode a píšete o HTML kód tag - to je zdrojom nedorozumení.
Ak používate kód HTML tag v šablónach, potom prosím upraviť tieto šablóny a dal celé kód Obsah vo vnútri nie sú preložené oblasti - Tak si to medzi <- vBET_SNTA -> a <- vBET_ENTA ->
Ak používate kód HTML tag v príspevkoch, potom prosím upravte týchto biotopov a zmeny kód HTML tag do kód BBCode.
Prosím, povedz, že to vyrieši váš problém.
Naposledy upravil vBET; 19-06-10 v 00:29.
Môžete sa pozrieť na môj blog
Programátori tu
má 220.000 príspevkov s <code>, ako by som ich upravovať všetky?
tam je nejaké iné riešenie?
pozri napríklad tu
programmershere.com questions-answers/219881-creating-image-php-display-works-saving-file-does-not.html
V tejto chvíli vBET nepodporujú, ale my môžeme. Stěhuju svoj príspevok na požiadavky na nové funkcie.
Takže teraz vBET nebude prekladať ourputs PHP, KÓDU a HTML bbcodes. Nechceli sme mali každá žiadosť o nie preklad kód HTML tag skôr. Vzhľadom k výkonu, budeme sa ho nakonfigurovať. Budete mať možnosť zapnúť voľbu, ktorá bude chrániť obsah kód HTML tag proti prekladu. To bude súčasťou ďalšej verzie Vzhľadom na zložitosť (robíme len samé HTML tagy scenár a štýl) sme sa nebude môcť poskytnúť rýchlu opravu skôr - ľutujeme, budete musieť čakať na to. Ale plánujeme nové vBET 3.x vydania tejto/týždeň a ďalší vBET 4.x uvoľnenie v prvom týždni nasledujúceho mesiaca, tak dúfam, že sa vám môže počkať tento krátky čas
Hotovo - bude zahrnutý do ďalšej verzie
Díky moc!