Podrobnosti mojej stránky: -
vBulletin 4.0.3 posledný
vBSEO 3.5.0 pred verzia
Apache 2.2.x
Posledná nginx zastúpenie slúžiť statický obsah
Vďaka vopred
Podrobnosti mojej stránky: -
vBulletin 4.0.3 posledný
vBSEO 3.5.0 pred verzia
Apache 2.2.x
Posledná nginx zastúpenie slúžiť statický obsah
Vďaka vopred
Nevadí, mám to do práce, niektoré zmeny vykonané v mojom servera server adminov
Som rád, že sa ovládal to - tak pre ostatných: Áno vBET pracuje s nginx (potvrdené na klientske forum). V budúcej verzii pravidiel bude platiť v balení. Pre túto chvíľu používať tie (potrebné prijať do svojho adresára forum):
Code:location /forums/ { rewrite ^/forums/((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ /forums/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ last; rewrite ^/forums/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 last; if (!-e $request_filename) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; } } if ($request_filename ~ "\.php$" ) { rewrite ^/forums/(.*)$ /forums/vbenterprisetranslator_seo.php last; }
toto pravidlo pre nginx ako proxy?
To sú pravidlá pre nginx. Neviem, je tam rozdiel, ak používate to len ako proxy. Ako som písal máme potvrdenie, tvorí jeden z našich klientov, to je beh na nginx OK. Máte nejaké problémy s týmito pravidlami?
Myslím, že tieto pravidlá sú pre nginx ako hlavný webový server, máme nginx ako proxy Apache slúžiť statický obsah, predtým, keď som trafil Preložiť som si bránu chyby vypršaní časového limitu, má technici majú pevné, že
OK, takže - Ospravedlňujeme sa za zmätok a skvelé, že ste s ním zaobchádzal. Môžete zdieľať svoje riešenie s ostatnými?
Bolo nginx čakanie problém, sorry nemôžem prezradiť veľa, pretože sa ujal vedenia spoločnosti, ktorá len odpovedal: "to bola opravená" lol
Prosím, otvoriť nové vlákno pre vašu otázku a dať tam viac detailov - aké pravidlá si použitie?
Používate stánku - Nginx a Apache? Ak máte Apache vedeli ste, skúste použiť .htaccess?
Prosím, opíšte ho v samostatných vlákno - toto je pre iných zákazníkov problém a to je už vyriešený.
(v tejto chvíli vidím preklady pracujú aj na vašom fóre, prosím, poskytnúť aj adresu URL rozbité stránky)