Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Problémy s 3.1.0 práve kúpil!

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Exclamation Problémy s 3.1.0 práve kúpil!

No, práve som kúpil VBet 3.1.0, a keď na Vbet Main, môžem sa dostať nič! To ma pýta na môj zadať licenčné číslo, ale nie je žiadne tlačidlo pre odoslanie formulára potom ...

My inštalácia podarila hladký bez akýchkoľvek problémov, ale ja som tam zablokované. Musel som odinštalovať verzii 2 úplne pred (výrobkov a súbory).

Čo mám robiť odtiaľ? Chcel by som ju používať, pretože teraz som si ho kúpil!
    Naposledy upravil vBET; 05-11-09 v 06:08. Dôvod: Zlé BBCode

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

A prečo vidím francúzskej vlajky na môj predchádzajúci príspevok? Som napísal svoju správu v angličtine, a to vo francúzštine! Ja to nechápem.

Ako východiskový vybranom jazyku tu na fóre je angličtina, ale všetky ponuky vidím vo francúzštine! Ako to?

Edit: Som napísal túto správu v angličtine taky, ale to teraz topánky sa len vo francúzštine ?****** Čo sa deje?
    Naposledy upravil Cybershaolin; 05-11-09 v 06:09. Dôvod: Prílohy: opäť problémy

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal Cybershaolin View Post
    A prečo vidím francúzskej vlajky na môj predchádzajúci príspevok? Som napísal svoju správu v angličtine, a to vo francúzštine! Ja to nechápem.

Ako východiskový vybranom jazyku tu na fóre je angličtina, ale všetky ponuky vidím vo francúzštine! Ako to?
    Je to preto, že ste povedal, že je to mod vo francúzštine Nastavením lang BBCode ručne alebo automaticky (predvolené nastavenia užívateľského jazyka).

Dátum registrácie
    10. 2009

No, práve som kúpil VBet 3.1.0, a keď na Vbet Main, môžem sa dostať nič! To ma pýta na môj zadať licenčné číslo, ale nie je žiadne tlačidlo pre odoslanie formulára potom ...

My inštalácia podarila hladký bez akýchkoľvek problémov, ale ja som tam zablokované. Musel som odinštalovať verzii 2 úplne pred (výrobkov a súbory).

Čo mám robiť odtiaľ? Chcel by som ju používať, pretože teraz som si ho kúpil!
    To nie je normálne. Možnosti panel je vytvorený motora vBulletin - prosím znovu načítať stránku. Ak sa nestane skúste import znova súbor s produktom.
    Tiež sa uistite, že ste CURL nainštalovaný na serveri (pokiaľ 2.x pracoval, potom je).

V žiadne problémy - len sa opýtajte a my Vám radi pomôžeme

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

No, vlastne som chcel vyskúšať na mieste pred inštaláciou na svoje živé forum. Mieste, aj keď sa snažím obnoviť stránku, len info vidím na tej VBet Hlavné je licencia veci. Spätného dovozu tovaru nepomohlo ani.

Tiež som bol jedným z tých, ktorí darovali do 3.1.0 je k dispozícii na stiahnutie? Neboli sme mali dostať zľavu, ak by sa zdalo 3.x?

Na niečo iné, tu na svoje vlastné fórum, mohol by ste mi povedať, prečo, keď sa môj jazyk je nastavený v angličtine, vidím všetky ponuky, stĺpiky, atď vo francúzštine? Skúšal som vymazať cookies, cache, osviežujúci stránky, ale nič nepomáhalo, som stále vo francúzštine!

Dátum registrácie
    10. 2009

Naposledy upravil vBET; 05-11-09 v 16:17.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Aj keď sa mi spustiť lokálne, stále mám prístup k internetu prostredníctvom svojej lokálnej forum ... Ale existuje spôsob, ako túto prácu, pretože chcem vyskúšať, ako sa s ňou žiť ... Neexistuje nič, čo blokuje fóra. Prečo ste s tým, že časť o utrpení s tým, čo mám teraz a že Internet je spoločné pre fórum? Myslíte si, že to nie je fér, aby Skúste si otestovať, ako riskovať veci na živé forum skôr? A áno, bol 2.x beží bez problémov predtým.

My sme oznámiť, nič také
    No, brať priamo z vášho príspevok # 720 v vbulletin.org:

Quote Pôvodne odoslal NLP-er
    To je dôvod, prečo - každý, kto daroval mi v tomto projekte až do tejto chvíle sa dostanete 1 zdarma využitia licencie a 1 kredit zdarma odkaz na zrušenie licencie pre 3.0.0
    To je nejaká zľava ... ale neponúkli mi to ešte ... Tak ako sa môžem ešte raz bez využitia licencie a zrušenie licencie?

Stačí kliknúť anglická vlajka vrátiť do anglického jazyka A skontrolujte nastavenia užívateľského jazyka v užívateľskej CP - mod chce byť chytrý, takže keď niekto povie, že jeho východiskovým jazykom je francúzština, že prinesie ho späť do francúzštiny.
    Našiel som prečo. To bolo pridanie / FR na konci, nie len http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

Dátum registrácie
    10. 2009

Aj keď sa mi spustiť lokálne, stále mám prístup k internetu prostredníctvom svojej lokálnej forum ... Ale existuje spôsob, ako túto prácu, pretože chcem vyskúšať, ako sa s ňou žiť ... Neexistuje nič, čo blokuje fóra. Prečo ste s tým, že časť o utrpení s tým, čo mám teraz a že Internet je spoločné pre fórum? Myslíte si, že to nie je fér, aby Skúste si otestovať, ako riskovať veci na živé forum skôr? A áno, bol 2.x beží bez problémov predtým.
    Len preto, že pripojenie k internetu je nutné pre tento mod spustiť
    O testovanie Prosím, Test Forum nie je k dispozícii verejnosti.

To je nejaká zľava ... ale neponúkli mi to ešte ... Tak ako sa môžem ešte raz bez využitia licencie a zrušenie licencie?
    Je to jednoduché - pretože nespĺňajú podmienku opísal. Pozrite sa na správy dni

Našiel som prečo. To bolo pridanie / FR na konci, nie len vBulletin Enterprise Translator (vBET) - Powered by vBulletin
    Som rád, že ste vyriešil tento jeden.

Máte stále problém s inštaláciou? Ak áno, prosím PM ma prístup k FTP správcu CP a ja sa pozrieť

Dátum registrácie
    10. 2009

Tiež som bol jedným z tých, ktorí darovali do 3.1.0 je k dispozícii na stiahnutie? Neboli sme mali dostať zľavu, ak by sa zdalo 3.x?
    My sme oznámiť, nič také

Na niečo iné, tu na svoje vlastné fórum, mohol by ste mi povedať, prečo, keď sa môj jazyk je nastavený v angličtine, vidím všetky ponuky, stĺpiky, atď vo francúzštine? Skúšal som vymazať cookies, cache, osviežujúci stránky, ale nič nepomáhalo, som stále vo francúzštine!
    Stačí kliknúť anglická vlajka vrátiť do anglického jazyka A skontrolujte nastavenia užívateľského jazyka v užívateľskej CP - mod chce byť chytrý, takže keď niekto povie, že jeho východiskovým jazykom je francúzština, že prinesie ho späť do francúzštiny.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •