Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Mám problém bývania

Nováčik
    Dátum registrácie
    05. 2010

Default Mám problém bývania

Premýšľal som, ako dostať zaplatené pri inštalácii free verzia, ale to bol problém. Tak som sa vzdával odberu. Je to na preklad. Myslím, že z vBSEO

"Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in / home / xxx / domains / xxx.net / public_html / global.php (834): eval () 'd code on line 153

"Ak ste si istí, kliknite na platný odkaz, prosím, obráťte sa na správcu."

Skript nefunguje
    Naposledy upravil rosende; 19-05-10 v 02:36.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím, dajte mi obsah vášho súboru global.php okolo linky 834 (niektoré riadky pred a po) a bodu, ktorý je 834. Neviem, ktoré vB verziu používate, takže nemôžem overiť sám.

Nováčik
    Dátum registrácie
    05. 2010

verzia 3,8,5

vBSEO 3,5 rc1

Podrobnosti poslal pm

Dátum registrácie
    10. 2009

Problém je o generovanie výstupu z pätu šablóny. Skontrolujte prosím, či to ešte existuje na forum, keď sú vlajky dať do navigačnej lišty.

Ak áno, potom zakážte vBET na chvíľku a skontrolujte, či sa problém stále existuje. Ak áno, potom je to nesúvisí s vBET (vBET nič nerobí, keď postihnuté osoby).

Ak sa problém zmizne, akonáhle je zakázané vBET, potom prosím podrobnosti hodín prístup k správcu CP a FTP - budeme musieť pridať do logov presný obsah šablóny päty a skontrolujte, v čom je chyba tam.

Nováčik
    Dátum registrácie
    05. 2010

OK pm odoslaný.
    Naposledy upravil vBET; 20-05-10 v 21:43. Dôvod: URL odstránená, pretože už v PM

Dátum registrácie
    10. 2009

Stačí sa len zle htaccess -. Vložte prosím do zodpovedajúcej vBET pravidlá vhodné miesto. Rovnako ako ručné popisuje. Potom všetko bude fungovať OK.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •