Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: vBSEO a. htaccess

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vBSEO a. htaccess

Ja používam vBSEO pre rôzne funkcie, okrem SEO nemám žiadne prepisovanie URL pomocou vBSEO

Takže mám ešte potrebné pridať:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
    RewriteRule ^ ((archív /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | obrázky) /
    $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    alebo len:
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 doláre? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]
    - Ak nie je prepisovanie adries URL s vBSEO

(Tiež by ste mohli možno odošlite htaccess súbor tu -. Ak chcete vidieť príklad, ako to vyzerá na vBSEO + vbet)
    Naposledy upravil krisp; 04-11-09 v 15:01.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ak používate vBSEO musíte použiť pravidlá vytvorená pre fóra s vBSEO - inak vBSEO nebude fungovať vôbec. Tieto pravidlá umožňujú vBET spolupracovať s vBSEO.

Ak používate pravidlá fóra bez vBSEO, požiada nepôjde o vBSEO vBSEO a neurobí nič, pre túto požiadavku.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že nemám. Htaccess vôbec. Vzhľadom k tomu, I dont prepisovanie adries URL s vbeso to nie je potrebné. Len som používať rôzne funkcie, ako = nofollow, rozšírené meta značky atď Všetky tieto funkcie sú vBSEO pracuje len s nie. Htaccess vôbec.

Druhý importu vbet výrobok aj admincp a fórum jede uplně prázdny a nemám prístup k forme vôbec.

Vytvorenie htaccess s jedným.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & presmerovanie = / $ 2 [L, QSA]
    alebo

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 doláre? Language = $ 1 [L, QSA] [/ lang] [/ lang] [/ lang]

- Nie je žiadny rozdiel. Stil nie je možné komunikovať s fórom vôbec.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal krisp View Post
    Vezmite prosím na vedomie, že nemám. Htaccess vôbec. Vzhľadom k tomu, I dont prepisovanie adries URL s vbeso to nie je potrebné. Len som používať rôzne funkcie, ako = nofollow, rozšírené meta značky atď Všetky tieto funkcie sú vBSEO pracuje len s nie. Htaccess vôbec.

Quote Pôvodne odoslal krisp View Post
    Druhý importu vbet výrobok aj admincp a fórum jede uplně prázdny a nemám prístup k forme vôbec.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Tiež sa uistite, že urobíte všetko inštalácie a integrácie kroky správne.
    V prípade, že nebudete zvládnuť hodín ma prístupové údaje k FTP a správca CP.
    Naposledy upravil vBET; 05-11-09 v 00:25.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •