Ahoj. Ja som pomocou bezplatnej verzie tohto skvelého addon a chcel sa opýtať, či je možné chrániť časti textu pred prekladom?
Ahoj. Ja som pomocou bezplatnej verzie tohto skvelého addon a chcel sa opýtať, či je možné chrániť časti textu pred prekladom?
Áno, stačí použiť nie sú preložené oblasti - ak potrebujete niečo, čo nesmie byť prekladaný jednoducho upraviť príslušnú šablónu a dať ju medzi
<!--START vBET NOT TRANSLATED AREA--> a <!--END vBET NOT TRANSLATED AREA--> (Poznámka: Nemôžete použiť akýkoľvek mod, ktorý odstraňuje komentáre k použitie tejto funkcie)
Je tiež možné použiť v VB CMS v článku, v žiadnom prípade?
Naposledy upravil jonlar; 27-04-10 v 21:14.
Nie vo voľnej verzii. V platil jedného, môžete to urobiť veľmi jednoducho tým, že tieto text vo vnútri notranslate BBCode vo svojej správe CMS.
Ok vďaka. Ale aby som bol úprimný, dont chcem zaplatiť 90 dolárov za scenár! kedy celý BB náklady (predplatené) 125 €
To je defenitly na expanzívny. Ja som len úprimná
To je dôvod, prečo Vám ponúkame bezplatné verziu - môžete si to, ako dlho chcete!Vy a každý, kto chce len preklady a nezaujíma sa o skvelý výkon, viacjazyčné podpory Spoločenstva, prekladal RSS a mnoho ďalšieho.
Máme veľa klientov, ktorí sú veľmi šťastný za svoje peniaze investovať do platených verzií![]()
Naposledy upravil vBET; 02-05-10 v 22:33.