ešte čaká na vaše odpovede?
ešte čaká na vaše odpovede?
Hotovo. Vezmite prosím na vedomie, že je správne dať návod - ste vykonali zmeny súborov na háku![]()
Vďaka za opravu![]()
Áno, som pridal kód háčiky, ale neskôr odstránený, pretože mi biela prázdne stránky a tiež na vedomie, preklady ikona je koniec navigačnej lišty na blogu / CMS chceme na začiatku navigačnej lišty?
Tiež si môžete vyskúšať sami navigačnej lišty nakoniec sa problém vyriešiť sami, pretože ste login a heslo s vami
Vďaka
Anand
Ak chcete mať na začiatku stačí upraviť príslušnú šablónu a zmeniť miesto vBET premenné pre drop-down menu.
Písal som vám, že v PM navigačnej lišty koniec Problém je spôsobený inou mod, ktorý kopíruje celý obsah $ Template_hook ['navbar_end']. Vezmite prosím na vedomie, že sme zodpovední len pre našich kód a tu to nie je vBET chybu. Požiadajte o riešenie autor mod, ktorý spôsobuje problém. Môžete nájsť vinný tým, že dočasne zakázať ďalšie mody, jeden po druhom. Tiež si môžete jednoducho nastaviť vlastné miesto a pridať vlajky ručne na konci navigačnej lišty.
Pridaná možnosti konfigurácie pre rozbaľovaciu ponuku v CMS a BLOG navigačné lišty - budú zahrnuté do 4.2.2