Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 15

Závit: Problémy s vBet (vBadvanced / prázdne stránky)

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Problémy s vBet (vBadvanced / prázdne stránky)

Ok,

Im nejaké vážne problémy s inštaláciou tohto modu.

Nie som nováčik, pokiaľ ide o inštaláciu a mody som napísal vlastné mody, ale to má zlomené niečo.

Postupoval som presne podľa návodu znova a prečítajte si FAQ, ale nedokážem zistiť, prečo môj web už funguje správne.

Nainstaloval som mod na cardshare.tv

Mám vBadvanced setup v koreňovom
    . Htaccess v / root presmerovanie z iných www na www

Mám vBulletin inštalujú do / forum

Im tiež beží vBSEO & mapa stránok

Aj editovať súbory a. Htaccess ako bolo požadované, miesto potom semmed k práci,

Avšak som išiel na prezeranie téme a jednoducho som sa prázdna stránka.

Tiež som čítala len tak WWW a mám prázdnu stránku.
    Potom som sa dal do. Htaccess upravil do adresára / root. Htaccess

táto pevná prázdnu stránku, ale keď kliknete Preložiť to fungovalo ale dodal, forum do URL, aj keď to nebolo nič rozbiť to len zdá trochu divné?

Potom som umožnil vlajky na tomto fóre, tieto pekné na / forum, ale musela som skopírovať do priečinka Obrázky na môj / root a zmeniť nastavenie a ručne pridať vlastné premenná tohto zobraziť na stránke vbadvanced.

Takže ako vidíte chatu s niekoľkými problémami.
    Skúšal som aj vypnúť plugin dostať mieste pracuje správne, ale jeho stále rovnaká, takže sa budem musieť vrátiť späť a moje úpravy.

Naozaj dúfam, že niekto môže vrhnúť trochu svetla na moje otázky, ako som počul veľa dobrých vecí, o tom mod a chcete naozaj si užívať.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

OK,

Po viac šťourat sa mi podarilo sa dostať na prednej strane (vbadvanced) preklade, takže väčšina problémov sú pevné nite prekladu.

Avšak jediné, čo aj keď sa stále hlavným problémom.

Predvolený jazyk funguje, ako má

Ale

Ak kliknete preložiť na domovskej stránke a potom kliknite na fóra, budete presmerovaný na domovskú stránku.

Ak ste na fóre index a kliknite na tlačidlo Preložiť, budete presmerovaný na domovskú stránku.

Ak ste na Obsah fóra a goto vlákna a kliknite na tlačidlo Preložiť, budete presmerovaný na domovskú stránku.

Ale ak kliknete na vlákno z domovskej stránky (vbadvanced), to bude prekladať.

To musí byť problém s / root. Htaccess nastavenia, ale snažil som sa ich editáciu, ale potom som si prázdne homepage.
    Naposledy upravil contemptx; 20-04-10 v 16:57.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

To je môj. Htaccess umiestnený v / forum

Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)

#RewriteBase /forum/

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.cardshare\.tv
    RewriteRule (.*) http://www.cardshare.tv/forum/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

Zabudol som sa zmieniť im pomocou nasledujúcich verziách:

vBet: 3.3.2 (kúpil dnes)
    vBulletin: 3.8.0
    vBSEO: 3.3.0

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

Woo Hoo! - Opravil.

To prišlo až vBet nastavenia.

Odstránené: Forum adresára: / forum
    Set: Forum hlavné oblasti: Cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox

Teraz sa zdá byť všetko beží bez problémov, budem sledovať moje Sitemap a zistiť, ako veci idú.

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

Update:

Mapa sa rozrástla o viac než 1.5million URL, dáme vám vedieť, ako to raz dostane na Sitemap jeho predložených ďalšie.

Práve som si všimol, že užívateľ vysielanie, čo sa zdá byť trochu zvláštne?

Haló! - Cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox

on je vysielanie anglicky alebo to tak aspoň vyzerá, ale jeho ukazovať ho bez zverejnenia anglicky a ukazuje, že prevedenie do anglicky?

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Ty vole ja dúfam, že si to vymyslel .. Sa pracovníci nereagujú tu?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal hotslot View Post
    Ty vole ja dúfam, že si to vymyslel .. Sa pracovníci nereagujú tu?
    Vezmite prosím na vedomie, že náš produkt je používaný klientov z celého sveta. Môžeme mať veľké časové rozdiely. Ak chcete, odpoveď na svoju otázku Stačí otvoriť akékoľvek vlákno, ktoré chcete na tomto fóre. Vďaka

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal contemptx View Post
    Woo Hoo! - Opravil.

To prišlo až vBet nastavenia.

Odstránené: Forum adresára: / forum
    Set: Forum hlavné oblasti: Cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox

Teraz sa zdá byť všetko beží bez problémov, budem sledovať moje Sitemap a zistiť, ako veci idú.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal contemptx View Post
    Práve som si všimol, že užívateľ vysielanie, čo sa zdá byť trochu zvláštne?

Haló! - Cardsharing zdieľanie kariet Forum servery CCcam Newcamd Gbox Dreambox

on je vysielanie anglicky alebo to tak aspoň vyzerá, ale jeho ukazovať ho bez zverejnenia anglicky a ukazuje, že prevedenie do anglicky?
    Áno - je tu lang BBCode použité zle - stačí upraviť príspevok a odstráňte lang BBCode. S najväčšou pravdepodobnosťou to happed preto, že užívateľ zle nastavený predvolený jazyk v jeho užívateľskej CP.

Vezmite prosím na vedomie, že vBET majú niekoľko možností, ako označiť správu jazyk:
    - Ručne pridaním lang BBCode
    - Automaticky podľa nastavenia užívateľských Predvolený jazyk v užívateľskej CP
    - Automaticky podľa automatickú detekciu jazyka (je nutné zapnúť v možnostiach Google časti)

On sa fóra využívame posledný, pretože bráni proti nastavenia užívateľského zle. V tejto stratégii zakaždým, keď príde nová správa Google a je položená na to jazyk a vBET automaticky označí správu jazyka (v prípade Google je naozaj - i konfigurovateľné).

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •