Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Manuálne preložiť konkrétne vety nastavenie

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Lightbulb Manuálne preložiť konkrétne vety nastavenie

Ahoj

Všimol som si v mojom fóre, že Google nebude prekladať dôležité fórum, alebo možnosti fóra mená správne.

Napríklad "Odhlásiť" sa stane "Cancle", čo je veľmi mätúce

Aj môj "úvod" Fórum sa stáva "reprezentácie"

Naozaj by som rád videl možnosť ručne prekladať vety či vBulletin fórum mena.

Možno zvládnuť tak, ako vBSEO rukoväte fórum slimáky

vytvorte konfiguračný súbor pre každý jazyk, ktorý chce používateľ ručne definovať určité frázy a potom užívateľ môže pridať

vbet_eng.php
    $ Frázy [Odhlásiť] => 'Odhlásiť'
    forumid => 'predstavovaní'

To by úplne mi pomohol.

Viem, že to je nemožné pre administrátorov s 52 jazykoch, ako je aktívny.
    To je dôvod, prečo som si nemyslím, že admincp možnosťou by bolo dobré.
    manipulácii, ale je na úrovni konfiguračného súboru základňa by naozaj mi pomohol

Kosmik

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj
    Už máme v pláne začleniť vBET fráz vBulletin systému takým spôsobom, že z príslušnej jazykovej výrazy budú prijaté. Týmto spôsobom bude zabezpečované automaticky VB - v prípade viet v príslušnom jazyku existuje, potom to sú prijaté, ak nie, tak originálne. To bude vyžadovať, aby všetky výrazy v inom jazyku bude musieť byť v oblasti prekladu, ktorá nie je (máme v pláne pridať jednoduchý nástroj, ktorý bude nepriehľadný tie frázy, takže sa to robiť ručne). Čo je dôležité a veľmi dobré v tomto riešení je, že môžete nájsť pripravený frázy sád pre rôzne jazyky pre VB.
    V tejto chvíli vidíme niektoré možné problémy, v tomto riešení, ale pôjde to čoskoro a vyhrajte s problémami, ak prídu

Má také riešenie, ktoré uspokojí Vás?

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ospravedlňujem sa za neskorú odpoveď. V prepustenie 4.5.0 sme pridali ručné preklad textu na stránke.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •