sa zobrazí len prázdna stránka, keď vidím niektoré z preložených RSS, nejaké nápady, prečo?
vďaka.
sa zobrazí len prázdna stránka, keď vidím niektoré z preložených RSS, nejaké nápady, prečo?
vďaka.
Aký typ RSS si testovanie - pošlite plné URL. Má sa to stane aj na originálne RSS alebo len na prekladal jeden?
Len si RSS, normálne RSS je v poriadku, máte moje forum URL, môžete si vyskúšať tam.
OK - ja to vidím na forum. Bohužiaľ nie sme schopní reprodukovať na našom fóre.
Bolo by lepšie, keby sme získať prístup k fóru a skontrolovať - môže to byť napríklad aj skúšobné / copy - to stačí, aby sa správal rovnako. Bez reprodukciu problému nemôžeme na tom pracovať. Môžete mi prosím PM ma prístupové údaje k FTP a správca CP? Ako som napísal, to môže byť nejaký test stupne - I stačí správanie, nie obsah. Alebo aspoň Máte nejaké chybové protokoly o RSS? ...
Ako si môžete pozrieť tu a na tomto fóre RSS je v poriadku. V našom teste fóra tiež. V tejto chvíli ste jediný, kto má problém a vaše fórum je jediné miesto, kde môžeme skontrolovať.
Som jediný admin na môj blog, prosím dajte mi inštrukcie k riešeniu problémov.
Obávam sa, že je to príliš komplikované a vyžaduje zásah - musíme nájsť príčinu problému. By som bol schopný dať rýchlu opravu pokyny, keby som vedel, čo sa deje tam a byť schopný reprodukovať na mojej strane. Bez znalosti, kde je chyba je, že sme jednoducho nemajú potuchy o tom, ako, čo a to opraviť (to môže byť spôsobené konfliktom nejakým iným mod, zlé nastavenie ...). Bez možnosti reprodukovať to nevieme, či naše zmeny rieši problém. A vy ste jediný, kto má problém. To je dôvod, prečo by bolo lepšie, keby sme mali prístup - aj pre testovacie forum. Ako som už napísal, nemám potrebu fórum obsah Potrebujem len, že správanie. Chápem, že nechcete zdieľať prístup k svojej skutočnej forum. Máte testu napríklad tam, kde to isté sa deje?
V tejto chvíli najjednoduchšie inštrukcie Prosím, otvorte súbor / Includes / vbenterprisetranslator_functions_external.php a určiť, kde kód zastaví hodnotenie tým, že echo "test 1"; (A meniace sa číslo pre každú ECHO) medzi riadkami kódu. Ak viete, čo je binárny vyhľadávania použite tento algoritmus. Hodnotenie začína vo funkcii vbet_translateExternal.
Ak si myslíte, že ste schopní určiť, kde je problém, potom môžeme to urobiť týmto spôsobom, ale bude to trvať oveľa dlhšie - najmä na tvojej strane, čo nie je nutné, pretože máte našu podporu. Samozrejme chápeme, že si neželáte, aby našu plnú podporu, takže skúsme si to po svojom.
Ako Ďalším problémom tu Počítačová Juice - Site Spy
Zdá sa, že scenár nie je stále CSS súbor správne a hľadá na zlom mieste pre obrázky ...
- Budem sa snažiť, čo ste povedal o ďalšie otázky.
Nie - nikdy som napísal, nič také. Nemám tušenie, prečo si dokonca myslieť, že ...
Tie, kde rady pre vás, pretože tých, kde najľahšie popísať. 1. - vynecháte bod, binárne vyhľadávanie. 2. miesto - máme spôsoby, ako to urobiť bez výstupu mení a my sme schopní to urobiť rýchlo, pretože vieme, náš kód a majú bohaté skúsenosti s hľadaním chýb alebo konflikty s inými pluginy.
Mimochodom - vaša otázka nedáva žiadny krok bližšie k riešeniu. Ponúkame Vám našu plnú podporu. Môžete prijať to, čo ste zaplatili, alebo je možné ju odmietnuť. Budeme ctiť vás rozhodnutia a snaží sa vám pomôcť iv prípade, že odmietnu našu podporu. Ešte prosím, zamerať sa na otázku - Máš chuť si to urobiť sami, potom prosím ladom naše rady. Chcete, aby sme Vám bezpečie vášho času, prosím, dajte nám dovnútra Vezmite prosím na vedomie, že všetky naše zámery, ktoré vám pomôžu.
Správne, a miesto, robím sa môžem riadiť sa pokynmi, áno, prosím dajte mi inštrukcie.
Nechcem, aby vám prístup, ako ste bez internetu dobré meno, len ľudia, ktorých som umožnia prístup k môjmu fóra ma, vBulletin a vBSEO, pretože môžem im veriť.
Tie sú nové pre mňa, tak by som prednosť tomu, aby návod, nie plnú podporu.
Vďaka.