Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 11

Závit: Podivné kód

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Podivné kód

Našiel v súbore vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Čo je to dobré? Všetko, čo to urobí, je pridať ďalšie riadku nižšie fórum.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Väčšina možno je to vedľajší účinok niektorých našich interných testov (napríklad na kreditné link - naozaj ťažké teraz povedať ), Ktorý namiesto toho, aby programátor bol odstránený len skrytá v štýloch.

Prosím len odstrániť - ako ste písal - to nerobí nič

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

To je presne to, čo som urobil

BTW, dobrú prácu na najnovšiu verziu, zdá sa, že aj v špičkách sa 3Gb vyrovnávacej výkon je skvelé! My zaťaženie servera neprekračuje 3,0 minulosti už! (To je s 1200 on-line na 8 jadro Nehalem!)

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal moman View Post
    To je presne to, čo som urobil

BTW, dobrú prácu na najnovšiu verziu, zdá sa, že aj v špičkách sa 3Gb vyrovnávacej výkon je skvelé! My zaťaženie servera neprekračuje 3,0 minulosti už! (To je s 1200 on-line na 8 jadro Nehalem!)
    Je to naozaj skvelé počuť, že naši zákazníci sú spokojní na náš produkt Stále máme optimalizáciu plánov (ako súbor vyrovnávacej pamäte cache a podporu), ale najprv musí implementovať niektoré funkcie, požiadavky našich užívateľov

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

S pozdravom Tento kód je stále prítomná v 3.3.3.

Dátum registrácie
    10. 2009

LOL Zavrel som problém, ako v prípade riešenia problémov a tak sme chýbať vo výrobe. Som otvorením sa s ňou zaobchádzať zodpovedajúcim spôsobom nabudúce.

Prosím, odstráňte z neho len ako minule. Ospravedlňujeme sa za problémy

Nováčik
    Dátum registrácie
    10. 2009

Mohli by ste mi prosím, ako odstrániť z môjho BF verzia 3.33? Tiež som vám poslal pm

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ span>

Nevadí som zistil, že
    Naposledy upravil chick; 12-05-10 v 20:49.

Dátum registrácie
    10. 2009

OK - máme riešenie pre to. To bude súčasťou ďalšej verzie. Podľa kódu poznámky tejto časti je užitočné pre nás pre diagnostické účely (niekedy pomáha v prípade problémov zistiť, to je vec, šablóny, alebo nie). Takže kód zostane, ale bude musieť zmeniť štýl (pre: display: none;) A nebude mať absolútne žiadny vplyv na usporiadanie

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Mali by ste si kód úplne neviditeľné koncovému užívateľovi SEO a šírku pásma pre úsporu účely. Niečo po línii PHP podmienené kontrola globálne premenné ladenie by bolo oveľa viac profesionálne.

Dátum registrácie
    10. 2009

Áno, ale máme často problémy, keď sa stal k nám do klient-server. Nie všetci chcú zdieľať prístupové údaje - celá vec je riešená 10 krát dlhšia ako, a tak ďalej.

Vezmite prosím na vedomie, že skutočné riešenie nebude mať vplyv na SEO vôbec - to maličkosť, platí len pre hlavnú stránku fóra. A ako je popísané už niekoľkokrát pomohol s klientmi, ktoré nie je štandardné rozvrhnutie a niektoré problémy.

Budeme aj naďalej premýšľať o nejaké iné riešenie, ktoré nám pomôžu v diagnostike našim používateľom problémy bez nutnosti žiadať o prístupové údaje. Ak máte nejaké rady budeme radi za to

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •