Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 2 12 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 13

Závit: Ako urobiť všetko prekladal pôšt a nití vo Mapa stránok

Senior Member
    Dátum registrácie
    03. 2010

Default Ako urobiť všetko prekladal pôšt a nití vo Mapa stránok

pomôcť, aby sa lepšie kód
    To je môj kód pridanie

/ / Ďalší kód
    $ Alanguages = array ('en', 'MS', 'ar "," zh-CN ");
    if (! $ archivované) {
    $ Strlenhost = strlen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl vbseo_url_thread = ($ threadrow, 1, $ archivovať);
    foreach ($ alanguages za $ jazyk) {
    $ Vbseo_stat ['t']++;
    $ Enchancedthreadurl = substr ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Jazyk ."/". substr ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, pred $, $ threadrow ['lastpost'], $ frekvencie);
    }
    }
    / / Koniec ďalší kód

My štatistika nižšie
    Závity
    89,236
    Členovia
    1,877
    Východiskové mapa stránok o vytvorenie URL 2xx.xxx
    ale s 5 jazykov, jeho vytvoriť len 457.160 adries URL

na miesto, iba ak sú všetky preložené a vytvorí URL v Sitemap
    ale o 560.000 adries URL

Čo je zlé na môj kód
    Prosím, pomôžte mi
    vďaka

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Naša integrácia do kódu proste len pridáva URL viacjazyčné závity. A v predvolenom nastavení len na prvej stránke vlákna. Popisujeme, ako zmeniť kód, aby sa aj iné vlákno stránok, ak budete chcieť.

Členských stránky nie sú dôležité a odporúčame, aby aj zablokovať týchto stránok v robots.txt

Ak chcete mať v súbore Sitemap tiež odkazy na prekladal príspevky, potom použite prosím riešenia nižšie:
    1. Otvoriť súbor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Nájsť kód:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Predložená, že:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Naposledy upravil vBET; 04-04-10 v 13:14. Dôvod: potvrdila pracovné

Senior Member
    Dátum registrácie
    03. 2010

práce
    vďaka vďaka vďaka
    thankssssssss ******************************

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

"1. Otvoriť súbor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nemôžem nájsť to ..

Je to v štýle manager?

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal hotslot View Post
    "1. Otvoriť súbor / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Nemôžem nájsť to ..

Je to v štýle manager?
    Máte Sitemap Generátor nainštalovaný forum?

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Nemám potuchy?

Môžete mi, prosím prihláste sa znovu vo svojej admin sekcie a kontrolovať? Ja oznámenia máme nejaký "problém", keď sme sa o mapa stránok Prihlásiť sa však budeme používať vBSEO Mapa správne?

Dátum registrácie
    10. 2009

Nemám potuchy?

Môžete mi, prosím prihláste sa znovu vo svojej admin sekcie a kontrolovať? Ja oznámenia máme nejaký "problém", keď sme sa o mapa stránok Prihlásiť sa však budeme používať vBSEO Mapa správne?
    Tak sa pozrite v admin sekcii. Tiež ak ju máte nainštalovanú, potom by ste mali hľadať / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php v adresári forum.

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Niekedy je ľahšie / Prehliadka potom povedať, čo treba urobiť. Nemám tušenie, ako som veľmi zmätená, pokiaľ ide o toto. Ja viem, však som si kúpil 2 licencie, a ani tu sa zdajú byť za žiadnu hodnotu, okrem bolesti hlavy a Google chyby. Jedná sa o software, ktorý by nemal byť zakúpené, ak neviete, ako upraviť licencie a kódy a vybaviť ich do práce. Myslím, že vbet je 2 roky, ako budú skutočne legitímne pripravený na spustenie programu, potom možno, že by mali byť umiestnené na sale.I dokonca platí instilácii je mi známe nič o tejto veci. Naozaj potrebujem niekoho z vbet stráviť 2 minúty sa pozrieť do môjho admin a získať čo beží, ako má byť. Mám vieru vo veci vbet to stačí nastaviť, kde sa to vlastne funguje správne.
    Naposledy upravil hotslot; 25-04-10 v 21:15.

Dátum registrácie
    10. 2009

Niekedy je ľahšie / Prehliadka potom povedať, čo treba urobiť. Nemám tušenie, ako som veľmi zmätená, pokiaľ ide o toto. Ja viem, však som si kúpil 2 licencie, a ani tu sa zdajú byť za žiadnu hodnotu, okrem bolesti hlavy a Google chyby. Jedná sa o software, ktorý by nemal byť zakúpené, ak neviete, ako upraviť licencie a kódy a vybaviť ich do práce. Myslím, že vbet je 2 roky, ako budú skutočne legitímne pripravený na spustenie programu, potom možno, že by mali byť umiestnené na sale.I dokonca platí instilácii je mi známe nič o tejto veci. Naozaj potrebujem niekoho z vbet stráviť 2 minúty sa pozrieť do môjho admin a získať čo beží, ako má byť. Mám vieru vo veci vbet to stačí nastaviť, kde sa to vlastne funguje správne.
    Vezmite prosím na vedomie, že vBET je veľmi ľahký a inštalácia je triviálne. Nie je žiadny súbor vydania vôbec inštalovať vBET.

Integrácia s rôznymi pluginy závislé na tieto možnosti pluginov. Ak Edition pre integráciu je treba to len znamená, že plugin, ktorý je integrovaný je slabá miesta podporu ďalších funkcií. Môžete napísať do tímu vBSEO Ak si myslíte, že sa výrobok so slabými možnosťami integrácie (bez mäkčeňov vôbec) a chcete ich sa spýtať ohľadom jej zlepšenie. My sme len za náš kód a dať riešenie integrovať s tými, ktorí nemali o tom premýšľať. Nemôžeme povedať, vBSEO tím na vykonané zmeny a aby ich produkt otvorené pre ďalšie funkcie (v skutočnosti sme to urobili - nechcú, aby sa ich výrobok otvorené pre nové funkcie).

Vráťme sa späť k otázke - čo je problém? Nachádzate sa tvrdí, že naši zamestnanci by vám mali pomôcť dostať všetko v chode, ako by mali byť, ale nikdy to, čo povedal, nie je spustený správne. Ako tomu rozumiem vašej chcel nájsť súbor, pretože nejaký problém s generátorom. Takže čo je problém?
    Naposledy upravil vBET; 25-04-10 v 21:30.

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Vďaka za odpoveď. Ja proste chcem všetko prekladal pôšt a závity v Sitemap a pokiaľ možno by sa tak malo počas inštalácie, alebo kliknutím na tlačidlo voľby v admin sekcii, takže nie je potrebné upravovať vôbec nič. Odporúčate Geographic cieľ Webmaster Tools pre každý jazyk? Tiež odporúčate pridať informačný kanál RSS / Mapa stránok pre každý jazyk v Webmaster Tools?

To je dôvod, prečo som chcel pomoc pre všetky preložené miesto, ktoré sa pridávajú do Mapa, takže to nemusí byť problém.

srdečným pozdravom
    Naposledy upravil hotslot; 25-04-10 v 21:55.

| 1 z 2 12 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •