Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 13 z 13

Závit: Ako urobiť všetko prekladal pôšt a nití vo Mapa stránok

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal hotslot View Post
    Vďaka za odpoveď. Ja proste chcem všetko prekladal pôšt a závity v Sitemap a pokiaľ možno by sa tak malo počas inštalácie, alebo kliknutím na tlačidlo voľby v admin sekcii, takže nie je potrebné upravovať vôbec nič. Odporúčate Geographic cieľ Webmaster Tools pre každý jazyk? Tiež odporúčate pridať informačný kanál RSS / Mapa stránok pre každý jazyk v Webmaster Tools?

To je dôvod, prečo som chcel pomoc pre všetky preložené miesto, ktoré sa pridávajú do Mapa, takže to nemusí byť problém.

srdečným pozdravom
    Ale vy ste Mapa integrovaný - ktoré bolo vykonané pri inštalácii - čo je problém? Niečo nefunguje? ... Vedeli ste ešte skontrolovať to funguje a videl to množstvo URL výrazne lepšie? Ak existuje problém - prosím, povedať, čo je zle.

O Geografické zameranie - Nevedel som, že je táto možnosť zamieriť na jednu doménu na niekoľkých miestach v závislosti na URL masky. Ste si istí, že webmaster nástroje podporujúce niečo také?

Mapa je generovaný a jeden s odkazmi na všetky preložených strán spolu s pôvodným odkazy. Takže stačí zostať u aktuálny Webmaster Tools pre konfiguráciu Sitemap a Google bude to.

Člen
    Dátum registrácie
    04. 2010

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Ale vy ste Mapa integrovaný - ktoré bolo vykonané pri inštalácii - čo je problém? Niečo nefunguje? ... Vedeli ste ešte skontrolovať to funguje a videl to množstvo URL výrazne lepšie? Ak existuje problém - prosím, povedať, čo je zle.

O Geografické zameranie - Nevedel som, že je táto možnosť zamieriť na jednu doménu na niekoľkých miestach v závislosti na URL masky. Ste si istí, že webmaster nástroje podporujúce niečo také?
    Áno, áno, som urobil nejaké rozsiahleho výskumu a robia. Aj v súčasnej dobe niekoľko nastaviť tak, ale im testovanie vôd pred zmenou ich všetky.
    Naposledy upravil vBET; 25-04-10 v 22:34. Dôvod: Citácie BBCode opravené

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal hotslot View Post
    Áno, áno, som urobil nejaké rozsiahleho výskumu a robia. Aj v súčasnej dobe niekoľko nastaviť tak, ale im testovanie vôd pred zmenou ich všetky.
    OK. Naozaj som sa radšej ani radiť o niečom, čo neviem. A ja som práve zistil, že ste schopní CET niekoľkých miestach jednej oblasti podľa URL masiek.
    Ak máte, prosím mohol napísať pre ostatných užívateľov, ako na to - myslím, že by mohli byť gracefull pre dobrý článok o tom (i krátky).

Naposledy upravil vBET; 25-04-10 v 22:52. Dôvod: typo

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •