Prosím, pošlite nám odkaz na vaše fórum, alebo screen shot z tejto situácie.
I - používate štandardné rozloženie niektoré úpravy? Pleas si, že východisková pozícia bude fungovať správne v predvolenom rozložení. Pre ostatné to môže fungovať, alebo nie - záleží, ako bola upravená dispozície. Pre tieto prípady si môžete vždy používať vlastné miesto.
Overil som si to v HTML výstup a je to, ako by to malo byť - vBET príznaky sú tesne pred päta (tesne pred <Div id = "footer"). To je, ako možnosť, "Päta-Top" pracuje - uvedenie vBET vlajky tesne pred pätou. Vo vašom prípade tých, ktoré sú zobrazené v pravom stĺpci, pretože rozloženie je upravený v tomto stĺpci.
Stačí, keď budete používať vlastné miesto a ručne dať VNÚTRI <Div id = "footer" blok zápätia šablóny. Nájdete tu všetky tipy v popise parametrov Ak máte nejaké otázky o tom, prosím opýtajte sa
Nie, ja by som sa ju považujú za chybu. Vaše ďalšie pravom stĺpci zmeny predvoleného vzhľadu, kde je iba jeden stĺpec. A miesta predvolený príznak bude určite pracovať na štandardnom nastavení. Pri zmene rozloženia potom výsledky môžu byť iné, než sa čakalo - je to len jednoduchá injekcia ďalšieho obsahu nie je žiadna inteligentný algoritmus, ktorý by stál viac zdrojov, než to stojí za to a nikdy pracovať pre všetky možné rozloženie rovnako.
To je dôvod, prečo podporovať vlastné miesto pre vlajky. Môžete mať svoje vlajky kamkoľvek budete chcieť. Stačí použiť vlastné miesta pre neho
Áno, a to sidebar menia pozície obsahu, ktorý sa pridáva do päty