hmm som si myslel, dragonbyte bola jediná možnosť po vbseo. dovoľte mi, aby preskúmali odstránenie všetkých spolu
hmm som si myslel, dragonbyte bola jediná možnosť po vbseo. dovoľte mi, aby preskúmali odstránenie všetkých spolu
Rýchle Q.. pri pohľade na postavený vo verzii vo vb 4.5 som si skoro uchovávajte všetky adresy url, ako sú, ale nie pridať .html štandardne a vidím vaše adresy url, gere pridať .html Akúkoľvek pomoc v tom, že by bolo skvelé, ako sa zdá, že nie je možnosť vnútri priateľské URL časť.
Q2 - ja som stále viazané na VBSEO funkcie s VBET, nespomínam si, či tam bol mod/nastavenie POUŽIŤ VBSEO s VBET, že sa nemôžem nájsť vypnúť rovnako.
Dúfam, že na čistenie všetkých hore a získať pracovné správne čoskoro! vďaka
V tomto fóre stále máme vBSEO. Sme pomocou natívneho vBulletin SEO na náš test forum a tam nie sme pridali .html
https://www.vbulletin.com/forum/foru...and-fixing-url
Toto nie je dokonalé - to naznačujú 301 presmerovanie na starú adresu URL, ale po tom vBulletin by mali používať sám iného 301 presmerovanie na jeho nové SEO URL. To nie je ideálne pre výkon (1 ďalšie presmerovanie), ale to sa stane len pre tých, ktorí prišli zo starých URL niektoré z odkazov alebo z indexované stránky. S časom Google bude preindexovanie a ak 301 je používaný, mala by byť bez poškodenia vašich SEO (Google bude, len viem, že stránka má novú adresu URL). Môžete sa pozrieť na iné články, možno zistíte, ako presmerovať priamo na novú adresu URL. Mimochodom - toto je jedno z riešení.
Konfigurácia vBulletin funkčnosť a ďalšie mody, je mimo našej pôsobnosti. Pomôžeme vám s vBET konfigurácie. Môžete sa opýtať na vBulletin tím o rodnom SEO konfigurácie, pretože to je ich funkčnosť a oni to vedia najlepšie.
Takže vaše nebojí sa VBSE otázky wioth bezpečnosti? Mám plnú licenciu od VBSEO stále nie je istý, či môžem DL kód, už keď,.
By ľadu na re-priame všetky adresy url na nové také priateľské adresy url, ja si myslím, že trochu strach hmotnosti presunúť keď
Nechceli sme mali všetky bezpečnostné problémy s vBSEO a nie sme si vedomí takejto.
Ak zmeníte SEO odkazy by ste mali urobiť presmerovanie. Inak prídete o návštevnosti z mimo odkazy (čo poukazuje na nie existujúcich adries Url) a stratíte vo vyhľadávačoch, ktoré bude vidieť, že všetci už indexované obsah zmizne. Stránky v časti nové adresy Url budú indexované ako nový obsah, nie len byť reindexed pod novú adresu URL. To je dôvod, prečo máme 301 presmerovanie - nie len na presmerovanie, ale tiež povedať, že starý obsah natrvalo zmenili jeho adresu. To je jeden z dôvodov, prečo sme sa nechcú zmeniť naše SEO motora, ale ak si to už urobil, mali by ste sa postarať o presmerovanie zo starých Url nové.
Nechcem to zmeniť, lol, ale musím apperently. VBSEO má 2 hlavné využije, a to je dôvod, prečo sú zatvorené. Ja som bol hit s jedným dosť ťažké, kde sú všetky služby google traffic bol re-réžia.
Vďaka za informácie. Podľa môjho názoru hlavný dôvod uzavretia vBSEO je, že funkčnosť je už zahrnuté v vBulletin pretože 4.0, takže ľudia prestanú kupovať vBSEO. Tam bol žiadny zmysel, ak chcete stráviť ďalší dolárov za niečo, čo už máš. Inak vBSEO tím by len aby update a zbaviť sa využije. Ale to je len môj názor.
V tejto chvíli som si pripomenieme toto vlákno ako vyriešený, pretože sme zistili, že nie je nič zlého s vBET v tejto oblasti, vám stačí použiť nepodporuje SEO motora. Môžete použiť natívne vBulletin SEO motor s vBET bez ďalších pluginov. V prípade, ak sa rozhodnete robiť to a stále majú problémy, prosím, napíšte sem alebo otvoriť nové vlákno.
VBSEO zavreté dvere, keď využívať hit, tu je žiadne aktualizácie! Teším sa odstrániť všetky dohromady a ísť s vb postavený v roku, ale je potrebné, aby sa to pomaly