TAK som upgradovali vbet pridať IBM a hlavne link rel="alternatívne" hreflang kód pre preložených strán, ale to nie je objavia po aktualizácii... Som si odstrániť cloudlflare pamäť prehliadača ak chcete byť istý, že to nebola tam.
TAK som upgradovali vbet pridať IBM a hlavne link rel="alternatívne" hreflang kód pre preložených strán, ale to nie je objavia po aktualizácii... Som si odstrániť cloudlflare pamäť prehliadača ak chcete byť istý, že to nebola tam.
ping - nie je istý, či som vynechal somhing, re-umožňuje v nastavenia a ešte žiadnu hodnotu
Dobrý deň, ospravedlňujeme sa, ale nie som si istý, že môžem pochopiť problém. Ste urobili vBET aktualizácie, ktorý chcete použiť IBM preklad. Predpokladám, že ste vytvorili IBM účet a nastaviť správne nastavenia v Admin CP > vBET > Translation Providers pre "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" a "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Ak je to tak, a div sa IBM preklad je naozaj pracuje, môžete si to overiť tým, nahrávanie na vašom fóre súbor z vBET balík (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) a kontroly stavu prekladu vo vašom bower (vložte adresu URL vášho fóra s /test_ibmwatson.php). To je, ako môžete uistite sa, že IBM preklad je práca pre vás, ak to je problém.
Môžete tiež písal o "rel="alternatívne" hreflang" - a To nechápu, čo je to, že problém tu. Čo máte na mysli hreflang? Čo o rel="alternatívne"? Nastavenie, ktoré presne píšeš o (prosím, napíšte úplnú cestu)? Kde to predpokladám, že sa objavia a prečo? Ospravedlňujeme sa - nie som lov. Mohli by ste mi prosím vysvetliť viac.
Naposledy upravil vBET; 09-03-19 v 21:40.
Prepáč, chcel som IBM watson, (ešte stále tlačidle ako to mätúce, pretože môžete byť) -- Žiadny problém, tam s vbet
Skutočný problém, urobil som aktualizácie ako potrebujem rel="alternatívne" hreflang" meta tagy pridané preložené stránky, a že nie je objavia aj keď som to zapnutá v nastaveniach--
Code:Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).
Chápem, že problém teraz. Vezmite prosím na vedomie, že "alternatívne" je pridaný len pre hostí, a to je viditeľné iba v HTML (nie v prehliadači), pretože to je pre prehľadávače nie na reálnych užívateľov.
Tiež to funguje iba pre preložené Url a nepoužívate žiadne SEO optimalizácia pre adresy Url (máte takéto zahrnuté v vBulletin od vBulletin 4, stačí nakonfigurovať vBulletin a potom nakonfigurovať aj vBET rozpoznať a prekladať adresy Url). Ak sa vám to a stále mám problém s "alternatívne" prosím, dajte nám vedieť, budeme skúmať ho.
ach ok som neskúšal bez prihlásenia.
Veiwing zdroj https://www.allfreechips.com/de/
Bez prihlásenia nevidím značku?
Keď je voľba zapnutá dodatočné HTML kód by mal byť pridaný pre ubytovaných hostí:
Tento by mal byť pridaný pre každú adresu URL, ktorú ste už boli preložené do vyrovnávacej pamäte pre samotnú stránku. Tak aby to woks, potrebujete aj priateľské adresy Url (iba adresy Url, potom sú preložené). Ako vidím, už máte to zapnuté, ale máte nejaké konfiguračné problémy s vaše priateľské adresy Url na stránke fóra alebo máte pekné priateľské adresy Url, ale po kliknutí budete presmerovaný na nie priateľské adresy URL (s showthread.php). Mali by ste ich opraviť v konfigurácii.Code:<link rel='alternate' hreflang='...
Aj "alternatívne" je pridaný len vtedy, keď hosť vyrovnávacej pamäte sa používa. Nie je popísaný v parametrov, popis, aby to ľahšie pochopiť, ale je to made in účel - pre výkon dôvodov (medzipamäte stránky je lacné získať, ale ak hosť vyrovnávacej pamäte sa vypne, potom ako sa každý čas všetci preložené adresy Url na rovnakej stránke by byť príliš drahé pre fórach, ktoré majú všetky 53 jazykov.).
Naposledy upravil vBET; 11-03-19 v 21:36.
Vidím to showthread iba vtedy, keď nie je v angličtine , je to vbet nastavenie im chýba?
Deje sa to na vašom fóre, keď ste v angličtine príliš. Prejdite na odkaz pre niektoré závit na vašom fóre, a uvidíte, že budete presmerovaný. Na preložené stránke som vidieť vaše odkazy sú s showthread.php od začiatku, ale na anglickej strane tých, stať sa showthread.php po kliknutí na tlačidlo (ste presmerovaní). Tak toto je hlavný problém tu - ak váš vBulletin uznáva showthread.php ako vhodné Url adresy (presmerovanie), pravdepodobne to je dôvod, prečo na preložených stránok, ktoré ste mali od začiatku showthread.php Url (vBET zmeny adresy Url pridať jazyk tam a zdá sa, že to dostane ako adries Url z vBulletin - to je jediný spôsob, ako pre nás - zmeniť to, čo dostaneme).
Ak si chcete byť istý, že to nie je vBET problém, môžete dočasne vypnúť plugin Admin CP a uvidíte, čo sa stane. Tiež môžete dočasne vypnúť .htaccess pravidlá pre vBET.
vBET nastavenie pre SEO Url sa v Admin CP > vBET > Main > Link Type.
Viac info o vBET konfigurácia a vBulletin konfigurácie nájdete v readme.html súbor z vBET balík (existuje niekoľko rád o SEO odkazov).
Tiež uistite sa, že používate podporovaný SEO motora. vBET podporuje vBSEO (staré riešenie) a vBulletin rodák SEO odkazy.
Naposledy upravil vBET; 13-03-19 v 09:18.