Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Problém kódovanie prenos po aktualizácii 4.9.2

Člen
    Dátum registrácie
    08. 2010

Default Problém kódovanie prenos po aktualizácii 4.9.2

Text automatically translated from: Russian to: Slovak
    Translated text
    Dobrý deň!

Po inovácii 4.9.2 preklad z ukrajinského jazyka bolo:

Code:
    \u0414\u0432\u0438\u0433\u0443\u043d\u0438
    Original text

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Pošlite viac informácií o tomto probléme. Má vplyv na staré preklady alebo len nový? Ktorý preklad poskytovateľov používate? Uveďte adresu URL stránky, na ktorej môžeme vidieť.
    Môžete sledovať na našom serwer? Ak áno, kde?

Člen
    Dátum registrácie
    08. 2010

Text automatically translated from: Russian to: Slovak
    Translated text
    1. Použitie Yandex Preklad API s vBET
    2. Všimol si toto kódovanie (\u0414\u0432) len pre nové preklady.
    3. Valcované vBET na 4.9.1 - to nie je problém.
    Original text
    Naposledy upravil vBET; 07-05-18 v 22:25.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vďaka za informácie. Budeme sa snažiť, aby reprodukovať je na našej strane a opraviť problém. Ak budeme mať problémy s chybu reprodukcia som sa poslať vám niektoré ďalšie otázky (som nedostal URL na stránku, kde vidím problém - to by bolo veľmi userfull, pretože by som mohol použiť presný text, ktorý má problémy s).

Dátum registrácie
    10. 2009

Som len robil nejaké testy a na našej strane to vyzerá OK. Tiež som v porovnaní kód z 4.9.2 a 4.9.1 uvoľňovanie a nie je žiadne zmeny v preklade kód (sme zmenili konfiguráciu - nové dvojice jazykov; a niektoré malé veci v produkte súbor). Ja sa POPOLUDNÍ budete snažiť reprodukovať na vašej strane.

AKTUALIZÁCIA: vidím problém v súčasnosti na našej strane. To je len o niektoré texty nie celý preklad. Zdá sa, že to je len o tému. Budeme zvládnuť to a pošleme vám informácie

AKTUALIZÁCIA 2: urobil som nejaké testy a zdá sa, že problém je, keď je preložené forme ruštiny do ukrajinskej (nie je problém s prekladom z angličtiny). Pravdepodobne vBET je odosielanie údajov na nesprávne kódovanie a to je dôvod, prečo sú výsledky zle. Overil som si to aj v 4.9.1 a rovnaký problém sa stane. Ste si istí, že na vašej strane pre 4.9.1 je to OK? To je dôležité, pretože musím uznať, nemá problém je s našou kód zmeny, alebo niečo bolo zmenené na Yandex strane.
    Naposledy upravil vBET; 08-05-18 v 16:58.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ďalší update - podľa vašich testov nie je nič zlého s Yandex preklady. Pri pohľade na rozdiely medzi vBET 4.9.1 a 4.9.2 s najväčšou pravdepodobnosťou problém s Apertium prekladateľ, pretože v 4.9.2 sme pridali nový jazyk pár z ru uk. Napísali ste, že používate iba Yandex. Prosím potvrď, je táto informácia je správna. Nie sme schopní reprodukovať problém na Yandex prekladateľ a teraz sa snaží robiť to na Apertium.

Aktualizácia: Appertium tiež sa zdá, že nie je problém. Môžete nás prosím kontaktujte prostredníctvom PM ak chcete získať podrobnejšie informácie?

Aktualizácia 2: nie sme schopní reprodukovať problém na naše testovacie prostredie, ale tu to je reprodukovaný každý čas. Možno vB verziu, na ktorej tu záleží. Kontaktujte nás prostredníctvom PM.
    Naposledy upravil vBET; 09-05-18 v 10:42.

Dátum registrácie
    10. 2009

V tejto chvíli sme zistili, príčinou problému. Keď Apertium sa používa UTF-8 databázy kódovanie potom sme odoslať dopyt v inom formáte a máš tie \u odpovedí. Keď databáza je v rôznych nastavenie, potom nie je žiaden problém s tým. Budeme aktualizovať naše kód zvládnuť to vhodne a riešenia budú zverejnené tu.

Dátum registrácie
    10. 2009

Zdá sa, že sme našli riešenie problému. Chceme testovať vhodne aj na nie UTF-8 databázy, aby sa zabránilo problémy s rôzne kódovania. Riešenia budú zahrnuté v budúcom vydaní. Až potom môžete zostať s vBET4.9.1 alebo použitie vBET4.9.2 s Apertium zdravotným postihnutím, alebo použiť vBET4.9.2 s postihnutými Apertium len pre ukrajinský (potrebné zmeniť konfiguračné súbory).

Vezmite prosím na vedomie, že už rozbité preklady nebude možné opraviť automaticky. Tie sa majú vymeniť manuálne, manuálne preklad podporu, alebo odstrániť z databázy.
    Naposledy upravil vBET; 09-05-18 v 16:41.

Dátum registrácie
    10. 2009

Počas testov sme zistili, že pre non UTF-8 databáz Apertium neznamená, preklad na všetkých z ruštiny do ukrajinskej, len vráti text s niekoľko zmien. Je to naša vina - posielame tam text v nesprávnom formáte. To bude opravené čoskoro.
    Naposledy upravil vBET; 10-05-18 v 09:42.

Dátum registrácie
    10. 2009

Už máme riešenie pre tento problém. Bude to zahrnuté v budúcom vydaní.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •