Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: vBET 3.0.0 je teraz k dispozícii u vybraných sekciách

Hybridné zobrazenie

Predchádzajúci Príspevok Previous Post   Next Post Ďalší Príspevok
    Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vBET 3.0.0 je teraz k dispozícii u vybraných sekciách

Ahoj

A ja chcem poďakovať všetkým, ktorí podporili fórum majiteľa tohto produktu. Od dnešného dňa vBET 3.0.0 je k dispozícii:
    imported_silkroad, Megatr0n, Krispy, nectons, CareyCrew, ghisirds, vitoreis, Dai-kun, KMC, mosz, CThiessen, actolearn, jaconi, andie215, yahoooh, bollie, mláďa

Tie mená sú z vbulletin.org a ak máte záujem o informácie nájdete tu: vBulletin.org Forum - Zobrazit téma - VB Enterprise Prekladateľ

Naposledy upravil vBET; 23-10-09 v 17:01.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Keď je 3.0.0 bude k dispozícii pre nákup?

Dobrý deň,

Existuje nejaký odhad na časovú os vBET3.0.0 je k dispozícii na nákup? Mám klienta, ktorý má veľký záujem o využitie funkcií, a rád by som im odhad na časovú os a náklady.

Vďaka,
    -Ray

Dátum registrácie
    10. 2009

Radi by sme, aby bol k dispozícii do 2 týždňov niečo medzi 2-4 týždne, je viac v bezpečí odhad

Zakázaný
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default Predpokladaná cena?

Díky moc za odpoveď. Ľubovoľné slovo z ceny, ktorá bude za túto verziu?

Dátum registrácie
    10. 2009

Konečná cena je zatiaľ nestanovená, ale ja sa dodať, že plánujeme veľkú podporu za prvý mesiac predaja - 50% zľava

Dátum registrácie
    10. 2009

To nie je ľahké povedať, pre mňa, a nikdy som si myslel, že to bude prebiehať, ale: Je mi ľúto, že som dal bez povolenia k ľuďom, ktorí nezištne pomohli mi z darov

Len som sa po (presunúť na PM) a vydierania od jedného človeka, ktorý sa nevzťahuje na spomínané skupiny, ktoré buď dám mu nejakú špeciálnu ponuku, alebo sa bude písať zlé veci o mňa vbulletin.org ... Bol som naozaj šťastný, že vám môj darček, bohužiaľ teraz začínam ľutovať, pretože rokovania niektorých ľudí, ktorí chcú, aby som sa nečestné s mojím oznámením, a dokonca sú threating, aby som to urobil ...

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •