Chápem, že sa zobrazí chyba spustenie po inštalácii vBET. Ale ako vidíte, vBET nemá nič spoločné s tým, pretože chyba ešte objaví, keď je zakázané vBET. A tak aj niektoré ďalšie zmeny sa musia urobiť na forum. Možno, že niektoré ďalšie mod bola tiež pridaná, alebo nejaké nastavenie zmeniť.
Najprv prosím, určiť, kto je vinný. Takže vypnúť jeden po druhom všetky pluginy, ktoré pracujú s "postbit_display_complete" háčik - zakaždým, keď kontrola Máte ešte chyba. Keď zistíte, kto je vinný, potom prosím kontaktujte autora mod, ktorý robí neporiadok. Ak máte ešte nejaké otázky - spýtajte sa![]()
Choďte si yo Admin CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager a nájde každý postbit_display_complete
Prejsť na autora tohto mod a opýtať sa ho, čo sa deje![]()
Nemôžem zodpovedať za ostatné mody, alebo viete, ako pracujú všetky existujúce módy - ospravedlňujem sa, že vám nemôžem pomôcť, stále viac a dúfam, že moja pomoc je dosť dobrý![]()
Mal som tento problém ešte dnes, po inštalácii VBET.
A bola to rovnaká odpoveď, som odstránil "passiveVID" plugin a Bang problém bol vyriešený.
Teraz som sa nájsť Dobrou náhradou za tento plugin, ktorý prevádza YouTube videá do prehrávača!
Fuj!