Prosím, dajte nám presné znenie použité vBET, vBulletin, vBSEO (ak je použité).
Tiež prosím, povedzte nám, akým spôsobom ste premenovanie diskusiu a robíte to na normálne alebo na preložené stránke?
Nemôžem reprodukovať na našom fóre, takže budem potrebovať trochu pomôcť na vašej strane
OK - Overil som si zdroj a je to spôsobené niektorými plugin pomocou háku "postbit_display_complete". vBET má 2 pluginy pomocou tohto háku. Môžete mi prosím zistiť, ktorý spôsobuje problémy na forum? Môžete to urobiť jednoducho tým, že vyradí jeden a kontrola sa problém stále existuje. Ak áno, potom sa mohol vypnúť a druhú. Ak sa stále ešte existujú skúste s Boothom zakázané. Ak to ešte existuje - potom s najväčšou pravdepodobnosťou to nie je vBET chyba - skúste si vypnúť celú vBET a skontrolovať.
Budete zakázať plugin Admin CP-> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
Tie vypne celý mod Admin CP-> Plugins a výrobky -> spravovať produkty
Prosím, dajte mi vedieť výsledky. Ak ste hodin ma prístupové údaje budem kontrolovať sám
Chápem, že sa zobrazí chyba spustenie po inštalácii vBET. Ale ako vidíte, vBET nemá nič spoločné s tým, pretože chyba ešte objaví, keď je zakázané vBET. A tak aj niektoré ďalšie zmeny sa musia urobiť na forum. Možno, že niektoré ďalšie mod bola tiež pridaná, alebo nejaké nastavenie zmeniť.
Najprv prosím, určiť, kto je vinný. Takže vypnúť jeden po druhom všetky pluginy, ktoré pracujú s "postbit_display_complete" háčik - zakaždým, keď kontrola Máte ešte chyba. Keď zistíte, kto je vinný, potom prosím kontaktujte autora mod, ktorý robí neporiadok. Ak máte ešte nejaké otázky - spýtajte sa
Choďte si yo Admin CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager a nájde každý postbit_display_complete
Prejsť na autora tohto mod a opýtať sa ho, čo sa deje
Nemôžem zodpovedať za ostatné mody, alebo viete, ako pracujú všetky existujúce módy - ospravedlňujem sa, že vám nemôžem pomôcť, stále viac a dúfam, že moja pomoc je dosť dobrý