Dobrý deň, mám nejaké problémy s inštaláciou na vbulletin 5
Mám nahrané súbory, nastaviť môj google api kľúč a všetky potrebné nastavenia na admincp
Keď som sa snažil na import product-vbenterprisetranslator.xml dostal som chybu:
[QUOTE]
Import Produktov, Prosím Čakajte...
[:]
Upozornenie: require_once(...//vbenterprisetranslator_functions_admin.php): failed to open stream: Žiadny takýto súbor alebo adresár, v .../includes/adminfunctions_product.php(881) : saplafwkf_main()'d kód na riadku 2
Fatálna chyba: require_once(): Zlyhalo otvorenie si vyžaduje "/home/forumsrv/public_html/core//vbenterprisetranslator_functions_admin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php") v /home/forumsrv/public_html/core/includes/adminfunctions_product.php(881) : saplafwkf_main()'d kód na riadku 2
[\QUOTE]
[\QUOTE]
tak som pridal tento riadok môj "+core+zahŕňa+config.php", aby decalre "['Go']['admincpdir']"
[QUOTE]$config['Go']['admincpdir'] = 'admincp';[\QUOTE]
vbulletin 5.1.9 nemá tejto linke z predvolené.
Ako môže tento xml požiadať o premenná, ktorá nie je prítomný??
Každopádne, po ktorý je nainštalovaný. Išiel som do vbet nastavenia a pridal môj google api kľúč a nastaviť všetky potrebné nastavenia.
Po tom, čo som upravených my .htaccess a doplnené prvé tejto linky (ak na to-nie-upload+nástroje+presmerovanie-pravidlá):
[QUOTE]RewriteEngine Na
Možnosti FollowSymLinks
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\archive\index.php\(.*)?$ archive\index.php?\$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^\?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)\(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]
[\QUOTE]
Nemal pracoval na všetkých, každý jazyk vlajky som vybranom jazyku bol stále anglicky
potom pridala som zvyšok linky na .htaccess:
[QUOTE]RewriteCond %{QUERY_STRING} !presmerovaní=
RewriteCond %{QUERY_STRING} !postupujte=
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?presmerovaní=$1 [L,QSA][\QUOTE]
Pracoval, keď som klikol na jazyk vlajka sa to zmenilo fórum jazyk, ALE.. obrazu prílohy boli nezobrazuje a nemohol som prihlásenie na admincp,
keď som sa snažil, aby sa prihlásiť na admincp som dostal túto chybu:
[QUOTE] No input file uvedené. [\QUOTE]
UPRAVIŤ 2-10-15:
Prosím, prečítajte si môj posledný príspevok na túto niť, aby si pomohol pri inštalácii na vbulletin 5.1.9