Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast
Výsledky 11 na 20 z 24

Závit: Mnohé problémy s inštaláciou na vbulletin 5

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Áno testovali sme vBET vo vB 5.1.9. Mám podozrenie, že je to problém so serverom konfiguračné. Prosím, skúste znova pomocou DSO. Ak po dokončení .htaccess uvidíte biele stránky skúste zakázať preklad služieb v AdminCP->vBET->Preklad Poskytovateľov Dostupnosti. Máte mod_rewrite povolené?
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 01-10-15 v 18:52.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2015

Na Prekladateľ poskytovatelia len google bol aktívny od začiatku.
    mod_rewrite je predvolene nainštalovaný pomocou apache
    dso okrem bielych znakov, dáva mi chybu Upozornenie: Cannot modify header information - headers already sent .../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na riadku 223

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Testovali ste vašu DSO po mojom poslednom príspevku? Opravil som trochu jeden vBET súbor a ja by som chcel vidieť, ak DSO bude fungovať. Toto upozornenie a bielej strane sú známe problémy, ktorých riešenie kolieska by mali byť jednoduchšie.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 02-10-15 v 08:24.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2015

PRACOVAL.

jedna otázka, sould nechám riadky ma poslal na ignorovať url?
    aj keď som vyberte jazyk kódovanie je potrebné nastaviť v prehliadači unicode, aby zobrazoval správne znaky. Existuje spôsob, ako zobraziť preložené jazyku, bez nutnosti vyberte položku kódovanie prehliadača?
    Naposledy upravil rafail; 02-10-15 v 11:24.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Nevyberajte ignorovať URL. To umožňuje príloh, nebude analyzovaný. Ak vidíte biela stránke nebudete meniť konfigurácie servera, biele stránky, ktoré obvykle znamená, problémy s pripojením na preklad služieb.
    Už som sa pozrieť a skúšok kódovanie znakov otázky.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 02-10-15 v 11:33.

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2015

Aj na preložených strán obrazu attachemnts nie sú zobrazené. prosím, informujte sa, že aj

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2015

Zmenil som Jazykov a frázy a>Language manager>upraviť nastavenia a upravené "HTML Súbor Znakov" k "UTF-8" a kódovanie problém vyriešený.
    Jediný problém teraz je, že doplnky nie sú zobrazené na preložené stránky

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Vedeli ste mohli ukázať, ako odkaz, kde prílohy sú zobrazené na neprekladali strane, a kde sa nezobrazujú na preložené stránke?

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2015

Som pevne prílohy vykonaním opravy na pripevnenie tabuliek (admincp>opravu/optimalizácii tabuliek)

Môj záver (všetky vb5 užívateľa, že chcete inštalovať tento plugin na ich fórach):

Tento addon keby niektoré problémy s inštaláciou, ktoré boli stanovené pomocou "Marcin Kalak" Pomoc (Díky moc)

Ak chcete nainštalovať ho na Vbulletin 5.1.9 potrebujete upraviť "/core/includes/config.php" pridaním tento riadok na koniec:
    $ Config ['Rôzne'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    PHP procesor musí "DSO" nie "CGI". Takže ak budete mať "cgi" musíte chage to, aby "DSO" na váš server. Na WHM cpanel je možné zmeniť kliknutím na "Služby konfiguráciu>PHP Nakonfigurovať ad He" A vyberte položku tam "PHP 5 Obslužný" k "DSO"

.Htaccess by mali mať na začiatok tieto riadky:
    RewriteEngine On
    Možnosti FollowSymLinks

RewriteRule Archív / index.php? / $ 2 & language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? language = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule 2 doláre? Language = $ 1 [L, QSA]
    A na koniec tento riadky:
    RewriteCond% {QUERY_STRING}! Presmerovanie =
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !postupujte=
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php?presmerovaní=$1 [L,QSA]
    Musíte pridať pridať "AdminCP->vBET->Preklad Voľby->Ignorovať Url":
    /filedata/
    /fetch
    /image.php
    A ísť do "Admincp>Jazyky a frázy a>Language manager>upraviť nastavenia" a upraviť "HTML Súbor Znakov" k "UTF-8"

A Vbet Preklad plugin bude pracovať na Vbulletin 5.1.9
    UPRAVIŤ 27-12-15: po nejakej lepšej kontroly našiel som veľa problémov, stránky, ani preložená a mnoho db chyby vznikali....
    Naposledy upravil rafail; 27-12-15 v 14:47.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Som rád, že som pomohol. V nasledujúcej verzii vBET nebude potrebné zmeniť v konfiguračnom súbore.

| 2 z 3 FirstPrvé 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •