edit:
nahrávanie na forum nefunguje!
PHP? | <Php /****************** - Anonymous - ZzhbFuTT - Pastebin.com
edit:
nahrávanie na forum nefunguje!
PHP? | <Php /****************** - Anonymous - ZzhbFuTT - Pastebin.com
Naposledy upravil wowglider.de; 20-06-10 v 14:35.
Dali ste nám pôvodnej Sitemap Generátor súborov - nemáme potrebovať.
Ak sa Google nemožno stiahnuť súbory Sitemap generátor, je s najväčšou pravdepodobnosťou to znamená, že máte zlé. Htaccess súborov. Prosím, dajte nám, že je obsah overiť. Stačí len vložiť do post v BBCode kódu alebo jednoducho vložte ju v pošte.
O integráciu do generátora Mapa stránok. Chápem, že máte problémy s porozumením anglicky a Google preklady nie sú vždy perfektné. Prosím len ladom integráciu pokyny bez nášho kódu sa mení. To znamená - stačí vložiť kód, ktorý sme dali v popísaných mieste. Nič viac. Mali ste kód v príslušnom mieste, ale to nebolo naším kódu integrácia - to bol zmenený. Nepoužívajte žiadne zmeny. Stačí uviesť naše integrácie kód vhodnom mieste - ste presne opísal, kam dať. Tiež nezabudnite odstrániť kód vášho jazyka z jazykov poľa.
Prosím ladom pokyny, a ak máte problémy s nejakým krokom - prosím, povedzte to presne, ktorý krok integrácie, ktoré nerozumiete - popíšeme vám to presne
Upozorňujeme, že ponúkame tiež venovaná integráciu služieb za $ 30 - v tom prípade robíme všetko pre vás na serveri. Ale ... Naše fórum on-line podpora je zadarmo a generátor Mapa integrácie:
1. Nie je nutné
2. Je naozaj jednoduché - stačí začať od začiatku a ísť krok za krokom.
Takže vám odporúčame, aby ste zvládnuť sami a hľadanie odpovedí na všetky otázky. Ak nechcete pochopiť niektoré časti pokynov integrácia - prosím bod, a popíšeme vám![]()
Myslíte si nerozumiete, kam umiestniť naše integračné kód?
Myslíte si nerozumiete, ktorý kód vložiť?
Myslíte si, nechápu, že budete musieť vložiť presne a nemajú žiadne zmeny v našej integrácii kódu?
Popíšte prosím, čo je vlastne príčinou vášho problému. Čo vás drží na to integrácia?
Tešíme sa na Vaše. Obsahu htaccess a otázky, ak máte stále nejaké![]()
Naposledy upravil vBET; 20-06-10 v 15:01.
Google môžete sťahovať moje súbory Sitemap, to je nie je problém, problém je, neviem, ako upraviť. Php, pretože som si to ako chápem, po prečítaní vašej "tutorial".
Chcel by som len pracovať. Php a všetko bude v poriadku.
Mám to teraz v práci, ale je zvyknutý pridať ďalšie vlákna stránky, posledný krok, aby sa i dont pochopiť, to je, ako to vyzerá teraz:
edit:
aj kód, čo nefunguje, pretože jeho príliš dlho: http://pastebin.com/bfrF78E7
Naposledy upravil wowglider.de; 20-06-10 v 15:11.
OK tak. Teraz, keď ste potvrdili, že na prvých stránkach môžete urobiť to funguje pre všetky stránky v 2 krokoch:
1. Odstrániť tento dodatočný kód, ktorý ste pridali, a dať len 2 riadky kódu nižšie - v najbližšej for slučky. Na začiatku tejto slučky. Tak ako je to popísané v manuáli tesne pred tento riadok (ktorý je teraz prvý riadok kódu v slučke a vy budete dať náš kód pred ním):
2. Ak tak urobíte prvú časť potom v našej ďalšej zmeny kódu toto:Code:$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
Za týmto:Code:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived) . '&language=';
Takže v podstate stačí zmeniť 1 na $ P - Rovnako ako je popísané v manuáliCode:$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived) . '&language=';
Prosím, potvrďte, že to pomôže, a požiadať o informácie Ak potrebujete našu pomoc - Radi Vám pomôžeme vám![]()
Naposledy upravil vBET; 20-06-10 v 17:13.
Vaša angličtina je hrozné, čo hovoríte, ale svoj význam je iný. Našiel som riešenie, pri pohľade na ďalšie témy, ale vďaka za pomoc.
Možno, že by som mohol pomôcť ostatným:
A ešte jedna vec, pretože som si pridal rozšírenia Moje Sitemap Stvoriteľ zvyknutý vytvárať urllist.txt! -> Text Format súboru urllist.txt (0.00Kb)Code://additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
Naposledy upravil wowglider.de; 22-06-10 v 00:00.
Tento kód je teraz v poriadku?
Váš kód je to stále zle. Opravte ju a potvrďte Máte ešte problém s formáte TXT. Pozrite sa prosím opraviť kód
Code:for($p=1; $p<=$totalpages; $p++) { //additional code $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi'); if(!$archived) { $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/"); $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); $lastpost =& $threadrow['lastpost']; $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages); foreach($alanguages as $language) { vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq); } } //end additional code $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls( //this was already in there! - That is why we wrote to put our code BEFORE this line vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
Naposledy upravil vBET; 22-06-10 v 22:27.
jeho stále nefunguje správne:
Niekedy sa to stane:
<URL>
<loc> http://wow.glider-forum.de/hardware/19912-mich-beraten-% 5Bneuer-pc% 5D-3.html </ loc>
<priority>1216154741</ Priority>
<lastmod> </ lastmod>
<changefreq> denne </ changefreq>
</ Url>
Môžete sa sami tu
http://wow.glider-forum.de/sitemap_index.xml.gz
kacírstvo vbseo_sitemap_functions:
PHP? | <Php /****************** - Anonymous - 7U8a6kXp - Pastebin.com
obrázkov:
ImageShack Album - 2 obrázky
Naposledy upravil wowglider.de; 23-06-10 v 14:16.