Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Mám free verziu na svojej skúšobnej vb3.8 fóra v poriadku a chcete kúpiť to pre VB4.02 hlavným fórom, kde je nainštalovaný vBSEO.
Jednou z otázok som si všimol, je nutné Úvodná aliaises nastavené na prázdne kým som v súčasnej dobe forum / index.php a forum / index.php? ako CMS je koreň domény a Forum je v adresári www-example-com/forum.
Je veľmi ľahké vyskrutkovať vBSEO a pluginy pád celého fóra, takže ...
Prečo sú aliaises prázdne? - Používate vBSEO tu a portál v koreňovom - aké sú vaše nastavenia?
na zdravie
roy
Sú presné inštrukcie integrácie tu, aby sme mohli byť pred sťahovať?
Mám free verziu na svojej skúšobnej vb3.8 fóra v poriadku a chcete kúpiť to pre VB4.02 hlavným fórom, kde je nainštalovaný vBSEO.
Jednou z otázok som si všimol, je nutné Úvodná aliaises nastavené na prázdne kým som v súčasnej dobe forum / index.php a forum / index.php? ako CMS je koreň domény a Forum je v adresári www-example-com/forum.
Je veľmi ľahké vyskrutkovať vBSEO a pluginy pád celého fóra, takže ...
Prečo sú aliaises prázdne? - Používate vBSEO tu a portál v koreňovom - aké sú vaše nastavenia?
na zdravie
roy
Sú presné inštrukcie integrácie tu, aby sme mohli byť pred sťahovať?
Vezmite prosím na vedomie, že Úvodná aliasy sú nemusí byť už prázdne - to je už niekoľko verzií staré
Ak stále vidíte tieto informácie z akéhokoľvek miesta na forum - Prosím, dajte nám odkaz a my sa ju opraviť