Stále to na všetky moje stránky. Beží na najnovšiu verziu.
Upozornenie: Neplatný argument dodávané foreach() v /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php riadku 734
Stále to na všetky moje stránky. Beží na najnovšiu verziu.
Upozornenie: Neplatný argument dodávané foreach() v /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php riadku 734
Dajte mi prosím odkaz na vydanie. Prosím pošlite mi PM prístup detaily Admin CP a FTP. Bude kontrolovať to, čo sa tam deje
Nemám prístup k FTP.
Rýchle riešenie tohto problému:
- Otvoriť súbor includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Hľadať:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Nahradiť ho:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Táto rýchla oprava sa pridá v nasledujúcej verzii.
Vďaka, že pracoval.
Som aktualizovaný na najnovšiu verziu BB. Musel som re-použiť túto opravu, ale to je teraz ukazuje na všetkých stránkach hodnotenie bez ohľadu na to.
Nevidím problém na vašich webových stránkach.
Najnovšiu verziu BB je 4.7.2. Je vaša verzia 4.7.1. Urobili ste downgrade?
Áno, som degradoval po videl som to, ale vyzerá to, že sa to deje v 4.7.1 rovnako. To je len deje, keď nie sú k dispozícii žiadni poskytovatelia preklad (Google označený ako dostupný v mojom prípade, ale nemám API kľúč zadaný pre nich). Keď sa to stane vlákna sú tiež nie sú preložené.
Ak nemáte kľúč Google potom to by malo byť automaticky vypnuté. Manuálne nevypnete Google AdminCP->vBET->Preklad Poskytovateľov Dostupnosti. Prosím, dajte mi vedieť, či Google automaticky zapnúť AdminCP->vBET->Preklad Poskytovateľov Dostupnosti.
Prosím, dajte mi vedieť, či to rieši problémy.