Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Hľadáte pomoc s blog vb nainštalovaný do priečinka s vBSEO (platené)

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Default Hľadáte pomoc s blog vb nainštalovaný do priečinka s vBSEO (platené)

Moja aktuálna inštalácia je ako:

site.com/ (CMP stránka)
    site.com/forum/ (nainštalujte cesta vBulletin)

To všetko pracuje správne, ale teraz som pridal blog, a nechcem to pod Fórum cestu tak som pridal priečinok pre blog dodávané s VB4.2x ako:

site.com/blog/

To je všetky funguje správne (nemyslím si, že preklady práce zatiaľ), ale musím mať SEO friendly URL (monitoring) používa a nemôžem dostať túto prácu.

I 'm thinking niekoľko riešení, ako je odstránenie monitoring, ale mať 100.000 + indexovaných stránok teraz a môžete nemení štruktúru.

Ak si myslíte, že môžete pomôcť budem ochotný zaplatiť za nejakú pomoc.

Vďaka,
    Chris

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Máte problémy s integráciou vBSEO s blog, alebo preklad blog? Čo verziu vB máte? Páči sa vám blog je externý plugin alebo vB blog? Služby integrácie vám môže pomôcť, ale nemôžeme zaručiť správnu integráciu programu každý plugin.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Vlastne mám problémy dostať blogu používať SEO priateľských adries URL, ako je inštalovaný mimo fóra adresára. A potom samozrejme bude potrebné, aby niektoré aktualizácie z VBET prekladať. Som zaplatil za integráciu, keď som prvýkrát kúpil výrobok, ale by predpokladať, že to je samostatný. Myslím, že v tomto bode by som chcel odstrániť monitoring a stačí použiť Fórum priateľské URL, ale nie je si istý, či som schopný udržať všetky rovnaké.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Môže samostatne vykonávať integráciu, je to popísané v http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785.
    Môžete si kúpiť Služba integrácie a urobíme integráciu pre vás.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Ak si myslíte, že to môže byť urobiť chorý kúpiť to ASAP! aj keď som v minulosti iný 30 dolárov je kradnúť to vyriešiť

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ak blog je súčasťou vB môžeme urobiť integrácie tento blog s vBET po vyžiadaní Služba integrácie. Ak blog je plugin vB, nemôžeme zaručiť, že integrácia je úspešný. Ak je to externý blog nemôžu byť integrovaný s vBET.
    Môže samostatne vykonávať integráciu, sme radi vám tipy na fóre.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

Jeho je skutočná VB, ale inštalované v priečinok mimo priečinka /forum/.

Tu je odkaz

Allfreechips kasíno Bonus Fórum - blogy - blogy

obvouslyy potrebujú byť SEO priateľských adries URL (monitoring) a potom preložené.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Pomôžeme vám integrovať s vB blog BB, ale musia integrovať monitoring s vB blog.

Senior Member
    Dátum registrácie
    06. 2010

to bol môj hlavný problém lol. ako som povedal, bude platiť niekto so schopnosťou vymyslieť monitoring časť.

Vďaka,
    Chris

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Integrácia vB s monitoring nesúvisí náš produkt a nerobíme to.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •