Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 2 z 2 FirstPrvé 12
Výsledky 11 na 19 z 19

Závit: Čerstvé inštaláciu nefunguje po integrácii s najnovšou verziou monitoring

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Vidieť problémy s presmerovania. Odkazy, ktoré ste dali, pohybujúce sa mi http://mymodeltalk.com/Jobs/de/model-castings-acting-auditions-Texas/1157232-Female-model-21-for-GPA-Golf-Tournament.html.
    Sú testovanie ju ako ste prihlásení?
    Prosím, uviesť príklad nesprávnej presmerovanie.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Žiadna reakcia - za problém je preč. Ak nie, prosím napíšte sem.

Člen
    Dátum registrácie
    Aug 2012
    Umiestnenie
    Atlanta

Quote Pôvodne odoslal Marcin Kalak View Post
    Áno som stále problémy a naozaj by appreaciate, ak by ste mohli pozrieť sami. Snažil som sa reagovať po som sa vrátil z dovolenky a vaše miesto bolo nadol. Kedykoľvek vybrať jazyk a pokus vŕtať dole do post že post presmeruje na nič. Napríklad: http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/models/1162426-a.html presmerovanie na http://mymodeltalk.com/Jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Tiež Nezobrazujte ikony pre fóra, ale základná href je nastavený správne. Som urobil inštaláciu štyrikrát bezvýsledne a sa pokúšala vyriešiť za štyri mesiace teraz. Naozaj som nedostal pomoc od vašu podporu. Horšie... Google je pád môj rebríčku vo výsledkoch vyhľadávania presmerovanie a zlé odkazy.

NIE ŠŤASTNÝ VÔBEC. Vyzerá to, že skutočný tech podporu služby bude chcieť pozrieť na stránky, a inštalácia pre seba.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Vidím problém a pracuje na opravu.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 23-05-13 v 22:01.

Člen
    Dátum registrácie
    Aug 2012
    Umiestnenie
    Atlanta

ďakujem. Díky moc. Verte mi, je to frustrujúce problém pre mňa riešiť.
    Ja apprecia te svoje úsilie.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Máte konflikt s plugin, pretože to nenačíta vBET global_complete háčik.
    Overil som si tento konflikt zmenou v AdminCP->Pluginov & Výrobky->Plugin Manager->vB Enterprise Prekladateľ global_complete exekučný príkaz na 1 a tento háčik začal pracovať. Hák musí byť väčší výkon, aby sa pracovať dobre, ale pretože po majú konflikt s inou plugin.
    Skúste vypnúť ostatné pluginy do vBET global_complete háčik bude pracovať správne (skontrolovať to, zapnite AdminCP->vBET->Preklad Voľby->Preklad čas odozvy a pozri, ak stránka je zobrazená v hornej časti Preklad odozvy). Zakázať pluginy na lokalite AdminCP -> Plugins & výrobky -> spravovať produkty a vyberte vypnúť vhodný plugin.
    Keď určíte, že plugin robí problém sme radi pomôžeme pri riešení konfliktu.

Člen
    Dátum registrácie
    Aug 2012
    Umiestnenie
    Atlanta

Bude robiť, máte zoznam už identifikovaných nekompatibilných pluginy? Som len zvedavý.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Sme zoznam pluginov, nezlučiteľné, pretože sa snažíme vyriešiť problémy integrácie pluginov. Niektoré príklady týchto roztokov sa nachádza na: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

| 2 z 2 FirstPrvé 12

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •