Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: vbetflag, problém nie je vyriešený

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vbetflag, problém nie je vyriešený

Stále dostáva množstvo odkazov, ako je ten môj serverlog:

66.249.65.7 - - [20/Jan/2010: 14:15:08 0100] "? GET / sk / SV / vbet_flag-/ SV / showthread.php t = 13307 HTTP/1.1" 404 491 "-" "Mozilla / 5,0 (compatible; Googlebot/2.1; + http://www.google.com/bot.html) "

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Takže - lov znova otvorené Dúfajme, že tentoraz budeme čert aby to vzal úplne

Dátum registrácie
    10. 2009

Môžete mi prosím pripomenúť mi forum URL?

Dátum registrácie
    10. 2009

GOT IT! Nakoniec som reprodukovať to! To sa stane, keď niekto pridá do kódu URL jazyk jazyka Predvolené nastavenie. Teraz to bude ľahké opraviť Dúfam, že aj poslednú možnosť, že tejto chyby Mimochodom - tento spôsob má to je opravené, a budú zahrnuté do 3.3.1

Rýchla oprava tejto:
    1. otvoriť / includes / vbenterprisetranslator_functions_redirect.php
    2. Hľadať:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored) { 
    3. a nahradiť je:
    PHP Code:
    if ($vbet_isActualIgnored || $_GET['language'] == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumlanguage']) { 
    Dôležitá otázka - ste odstránený kód fórum jazyka pri integrácii s generátorom Sitemap? S najväčšou pravdepodobnosťou preto, že Google sa snaží ísť do takých väzieb, pretože sa nikdy nemení vBET odkazy na pôvodný jazyk.

Postaráme sa o automatické presmerovanie v prípade, keď niekto pridá fórum jazyka do URL a budete starať o svoje Sitemap generátor integrácia - odstránenie odtiaľ kódy nie sú podporované jazyky a fórum jazyku.
    Naposledy upravil vBET; 22-01-10 v 02:13.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •