Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 7 z 7

Závit: Hlavný problém s duplicitným obsahom

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Hlavný problém s duplicitným obsahom

Mám hlavný problém s duplicitným obsahom. Momentálne mám limit na počet znakov, ktoré sú preložené za deň s Google prekladateľ pretože keby som nemal bill by bolo smiešne. Bohužiaľ to znamená, že nie všetky stránky sú preložené okamžite a s rovnakým obsahom existuje 13 rôznych stránok (používam 12 preklady)

Som otvorený pre návrhy, ako vyriešiť tento. Verím, že to je jeden z dôvodov, prečo som stratil dopravy v poslednej dobe.

Tu je príklad toho, čo Google je indexovanie:
    https://www.Google.com/search?q=%22S...w=1364&BiH=643

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Máte návrhy na to, ako to vyriešiť? Myslíte si, že http://www.vbenterprisetranslator.co...Nate-Tags.html bude riešiť problém? Čo zobrazuje vami poskytnutý link?

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Nie som si úplne istý ako to vyriešiť. Je žiadny text vôbec lepší ako ten istý text 7 krát? (Povedal som pôvodne 12, myslel som 7)

Myslím, že alternatívny značky vám pomôže.

Prepojením sa už ukazuje problém, pretože boli preložené stránky. To sa stáva hlavne pri nových stránkach a veľmi staré stránky, ktoré nie sú populárne.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Tu je aktuálny príklad: https://www.Google.com/search?q=%22G...w=1364&BiH=643 (v súčasnej dobe existuje 5 rovnakej verzie, hádam preto ďalšie 2 boli preložené)

Ide o Google sa plazí mojej stránky rýchlejšie, ako môžete nechať preložiť.

FYI, som strávil veľa peňazí v minulom roku na prekladanie a bohužiaľ upping kvóty denne nie je možnosť.
    Naposledy upravil tavenger5; 04-02-13 v 13:51.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Narýchlo alternatívne Tagy budeme sa snažiť poskytnúť čo najskôr. Najprv môžete skúsiť alternatívne Tagy. Môžete dočasne vypnúť menej dôležité jazyky.
    Okrem toho robíme konfigurovateľný možnosť ak nie je preklad potom:
    1) Zobraziť pôvodný text - to je teraz
    2) Zobraziť pôvodný text poznámky čakala na preklad - stránka vyžaduje veľa menších preklady a poznámky môžete objaviť nepríjemne často
    3) Ukázať prázdny text

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Vďaka vám za rýchlu reakciu.

Miesto aby sa zobrazilo viac nepríjemné poznámky, keď niečo nie je preložená, existuje vlajku v systéme povedať "Táto celá stránka je preložená"? (mínus widgety, pretože widgety zmeniť veľa)

Myslím, že bude ideálnou voľbou "Ukázať prázdny text oznámenia povedať, že stránky nebol plne preložený zatiaľ" oznámenie pôjde preč, akonáhle je stránka preložená.

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Ďakujeme vám za váš podnet. Budeme pracovať na túto funkciu.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •