Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Bezpečnostný problém s admincp odkazy

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Bezpečnostný problém s admincp odkazy

Mám. Htaccess ochrana na moju admincp zložky. Avšak, keď prístup je s parametrom lang v URL (napr. site.com / PL / admincp /), potom ten prístup je obísť! To vyzerá ako veľmi vážny bezpečnostný problém, ak je to naozaj chyba.

Tiež, keď je moje forum je preložený, potom môj admincp odkazy do jazyka paremeter z nejakého dôvodu, že nie skôr.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Takže pridať ochranu aj prekladal admincp adresy URL, alebo ešte lepšie - presmerovanie v htaccess prekladal acmincp URL normálne .. To bude nútiť ísť do admincp v normálnym spôsobom a zabezpečenia bude fungovať. To je konkrétne riešenie používa pre Vaše fórum - prosím ho prijme na aktuálne nastavenie Ak potrebujete pomoc pre túto - Ukážte mi prosím vaše aktuálne htaccess súborov ..

Ak si nechcete, aby URL sledovanie pracovať admincp stačí použiť "Ignorovať URL" možnosť. Osobne si myslím, že to nie je potrebné vôbec - keď idete do admincp nie je to z preložené stránky, a to iv prípade, môžete ručne zmeniť URL. Každopádne "Ignorovať URL" bude mať každý odkaz, ktorý chcete z prekladu sledovania.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •