Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: Nastavenia tak venovať preklady nie sú odstránené

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Default Nastavenia tak venovať preklady nie sú odstránené

Nie som 100% istý, že môj drahý platenú Google preklady sú neodstraňujú z databázy cache. Samozrejme nechcem frázy, ktoré boli preložené niekedy byť odstránené na tomto mieste lebo sú pomerne nákladné.

Zdá sa však, že preklady sú nikdy "hotové" Napriek iba s podporou 6 jazykov. Každý deň Google prekladá 500.000 znakov (kvóty, ktoré som), nie tráviť viac ako 10 dolárov (USD) za deň.

Je tam nastavenie, ktoré som chýbajúce niekde, ktorý spôsobuje preklady preložiť viackrát? Môže každý urobiť zlepšenia systém aby sa maximálne znížili počet prekladov, ktoré sú potrebné na správne preložiť? Napríklad ak fráza sa prekladá do jedného príspevku, a rovnaké frázy, že existuje v inom post, že rovnaké frázy bytosť odošle Google dvakrát?

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Robí až do vašej konfigurácii cache sa zbaví, alebo nie. Môžete jednoducho vypnúť zúčtovanie cache funkčnosť nastavením Admin CP -> vBET Cache -> Databázy Pamäť Čas Na Live (TTL) 0. Alebo v istom mieste Vyrovnávacej pamäti klíringu stratégie na Zdravotne postihnutých. Tiež prosím, uistite sa, že je databáza uložená na)Použitie Databáza cache). Upozorňujeme, že implicitne Databáza cache zapnutá a zúčtovania je vypnutý.

Ak vaša cache by byť čistené by ste mohli príliš vidieť protokoly o tom v Admin CP - > naplánované úlohy - > naplánované úlohy Log.

Upozorňujeme, že všetok obsah, ktorý nie je preložený zatiaľ majú naplniť vyrovnávaciu pamäť. Môžete stráviť menej za deň, nie je problém, len cache zaplnia pomalšie.

Tiež navrhujem nakonfigurovať Apertium preklady - ktoré sú zadarmo. Nie všetky jazykové páry sú podporované, ale pre tých, ktoré sú Apertium vyberie sa pred Google urobiť preklad. Apertium server nie je vždy dosiahnuteľné, ale vBET môžete zvládnuť, že - jednoducho vždy snažíme prvý najlacnejšiu možnosť a ak nie je k dispozícii potom prepnúť na druhe.

A preto navrhujem tiež nakonfigurovať Microsoft preklad - existuje aj bezplatné preklady s 2 milióny znakov za mesiac limit. To nie je moc, ale to sa tiež uistite vaše náklady pomalší - Ostatné múdre vám bude hradená Google tie 2 milióny znaky A tu tiež Microsoft bude vybraný najprv ak je k dispozícii. Takže Apertium, potom Microsoft potom Google - toto je predvolené poradie preklady, ak sú nakonfigurované všetkých poskytovateľov. Toto poradie môžete zmeniť, ak chcete v konfiguračných súboroch, ale to sa neodporúča.

Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím Opýtajte.
    Naposledy upravil vBET; 15-09-12 v 09:56.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Vďaka - stačí stiahnuť najnovšiu verziu, a dostal nové Microsoft veci pracujú. Bohužiaľ môžem použiť 2 milióny znaky v o (edit) 30 min. Jejda!
    Naposledy upravil tavenger5; 03-10-12 v 22:04.

Senior Member
    Dátum registrácie
    12. 2009

Tiež, ja som bol preklad okolo 500 k znaky denne cez Google za takmer rok teraz. To stálo veľa peňazí, bohužiaľ.

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Tiež, ja som bol preklad okolo 500 k znaky denne cez Google za takmer rok teraz. To stálo veľa peňazí, bohužiaľ.
    Wow, ste vážne?
    365 dní x 10 dolárov (500 k znaky perday) = 3.650 dolárov

by ste mali mať veľmi veľké fórum, ktoré zarobil viac ako 3.650 dolárov za rok, a veľmi veľa post preložiť
    alebo stredné forum a vbet vyrovnávacia pamäť nie je nastavenie správne, skontrolujte, môj niť príliš http://www.vbenterprisetranslator.co...Ted-Again.html , vždy vytvoriť záložný a robiť s vlastným rizikom, cheers

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Quote Pôvodne odoslal tavenger5 View Post
    Náklady sú závislé na Google a Microsoft, ale môžete znížiť množstvo textu zaslanými na preklad.
    Znížiť ich hradenú preklady nájdete na stránke tu.
    Najnovšiu verziu vBET majú novú možnosť, ktorá znižuje náklady na preklad: Don't přeloľit číslo. Zistíte, táto možnosť v AdminCP -> vBET -> možnosti prekladu.
    Tiež sa uistite, že máte dobré nastaviť cache čistiť.
    Naposledy upravil Marcin Kalak; 04-10-12 v 23:58.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •