Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: Fórum cache umazávání hore

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Default Fórum cache umazávání hore

ahojte všetci!

Nedávno mám problém s moju fórum cache. Len zmeny, bolo, že som upgradovať na vbet 4.5.1, tak som myslel, že by mohli byť príčinou. Som mal iný problém pred a vBET prihlásený ako admin a využívať výsady FTP ich opraviť problém s inováciou. NOVÝ problém v mojom fóre je, že ten, kto sa prihlási nemôžete vidieť, že ste prihlásený, pokiaľ ich obnovte stránku. To isté platí pre PM a vysielania. Žiadne zmeny neprejavia, pokiaľ ich obnovte stránku.

To môže byť problém s vBET, sám, ale já jsem přemýšlel, že môže byť väčšina pravdepodobnú príčinu, pretože len zmeny nedávno, je upgrade.

Môže ma niekto poučiť o tejto otázke? Je to problém s mojím vBET plugin, alebo by som hľadať inde?

Ďakujeme vám za žiadnu odpoveď!

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2011

Nevadí - to bolo predmetom hosting spoločnosti po všetkom. Uf! Vyriešiť všetky...

Ospravedlňujeme sa za problémy. Nie vBET vydať tu, tak prosím, ignorujte to!

Zakázaný
    Dátum registrácie
    Aug 2012

Som rád, že ste vyriešiť problém. Zavrieť toto vlákno.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •