Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 10 z 10

Závit: Chyby nasledujúce upgrade:

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default Chyby nasledujúce upgrade:

Som zažíva po drobných chýb po upgrade na 3.3:

1. Získate chybu 404 po predložení nové témy v cudzom jazyku (vlákno je ešte predložený, ovšem) (tj prejdete na http://www.pentaxforums.com/404.php # post886866)-možno je chýba lomka presmerované URL?

2. Prekladal forum URL sú podelal. http://www.pentaxforums.com/forums/da/site-suggestions-forum-help/??f=3 sa zobrazí po kliknutí na odkaz forum, miesto http://www.pentaxforums.com/forums/ da / site-návrhy-forum-help /

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Ďalší bug (ktorý bol prítomný u 3,2 i) sa dostanete po 404 sa snaží zarobiť na PayPal predplatné z preloženej stránky, fórum URL sa pridá do prednej časti PayPal URL API.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal moman View Post
    Som zažíva po drobných chýb po upgrade na 3.3:

1. Získate chybu 404 po predložení nové témy v cudzom jazyku (vlákno je ešte predložený, ovšem) (tj prejdete na Stránka nenájdená - PentaxForums.com)-Možno, že je chýbajúce lomítko presmerované URL?

2. Prekladal forum URL sú podelal. PentaxForums.com sa zobrazí po kliknutí na odkaz forum, miesto PentaxForums.com
    1. Môžete nám zaslať HTML kód presmerovania stránky?

2. Vedeli ste sa aktualizácie. Htaccess? Musíte odstrániť index.php z prvej vBET pravidlá. Ako vidím, odkazy sú rozdelené len na hlavnej stránke, takže to môže byť dôvod.

Dátum registrácie
    10. 2009

Ďalší bug (ktorý bol prítomný u 3,2 i) sa dostanete po 404 sa snaží zarobiť na PayPal predplatné z preloženej stránky, fórum URL sa pridá do prednej časti PayPal URL API.
    Prosím, otvorte nové vlákno pre tento jeden - to bude oveľa jednoduchšie problémy za nás A ak môžete, prosím ukázať nám, ako vyzerá tento nefunkčný odkaz. Vďaka

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

1. Čo tým myslíte? Môžem vám dať testovací prístup, ak by ste chceli vyskúšať toto správanie od prednej časti.

2. Verím, že áno. To je môj htaccess:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Bump. Ocenila by som pomôcť, najmä s prvou otázkou, ako je to asi niečo triviálneho.

Dátum registrácie
    10. 2009

Prosím PM ma tieto dáta testovacie účet a povedať, kde by som mohol urobiť skúšku príspevkov / závity.

Dátum registrácie
    10. 2009

1. Čo tým myslíte? Môžem vám dať testovací prístup, ak by ste chceli vyskúšať toto správanie od prednej časti.

2. Verím, že áno. To je môj htaccess:
    1. Prosím PM mi to

2.Your. Htaccess je zlé. Máte tu pravidla, ktorá by mala byť použitá len mimo forum Directory (Vezmite prosím na vedomie, že musíte oddeliť. Htaccess, je uvedené v príslušnej adresára). Tiež ste si reklamu fórum adresára pravidiel.

. Vašich pravidiel v súbore htaccess vnútri fóra adresár by mal vyzerať takto:
    Code:
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    I - Nastavili ste formulár adresára možnosti vBET hlavné.

2. ďalej - ja ju presunúť do riešenia problémov, pretože sa zdá byť len problémy s konfiguráciou bez chyby.
    Naposledy upravil vBET; 22-01-10 v 00:00.

Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Htaccss zmenil pevné i problém.

Dátum registrácie
    10. 2009

Veľký V prípade ďalších otázok prosím otvoriť nové témy

Užite si vBET!

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy