Zapnete vBET a vypnúť (don't show) vlajky. Používatelia nebude schopný preložiť stránky a nemôže pozri otázku. vBSEO nie je správne nakonfigurované vBSEO sitemap generátor nepridávajú nesprávne url.Pôvodne odoslal Matt Olieman
Zapnete vBET a vypnúť (don't show) vlajky. Používatelia nebude schopný preložiť stránky a nemôže pozri otázku. vBSEO nie je správne nakonfigurované vBSEO sitemap generátor nepridávajú nesprávne url.Pôvodne odoslal Matt Olieman
Neodošlete mi PM kontaktné informácie na FTP (host/server meno, užívateľské meno, heslo) a vBSEO CP (heslo).
Ak som zistiť situáciu, ktorá potrebuje byť spustený a integrovaný systém. To nemôže fungovať, pretože ste urobili zle integrácie. Spustite systém, vykonajte integráciu a napísať, či to funguje. Ak chcete, aby sme my vám to integrácie je služba zaplatil $ 30 (nákup upgrade). Rád by som vám pripomenul, že všetky príkazy sú podrobne popísané v vBET/do-not-upload/readme.html a môžete to urobiť sami zadarmo. Ak problém vyskytol, vám pomôžu nájsť.
Žiadna reakcia - za problém je preč. Ak nie, prosím napíšte sem.
Ja som so ERR_TOO_MANY_REDIRECTS problém v mojom PC.
Na ktorej stránke máte tento problém? Vytvorte si novú tému s podrobným popisom problému.