Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: I 'm stratil lol

Nováčik
    Dátum registrácie
    11. 2009

Default I 'm stratil lol

I purtchased vbet vek webe ale zastavil, ktorí ju využívajú, a to z akéhokoľvek dôvodu, nemůžu vzpomenout. Rozhodol som sa obnoviť mojej licencie a nainštalovať znova len zistiť, že všetko sa zmenilo, a já nejsem jistý, majú nainštalované to správne. I opustili všetky predvolené nastavenia pre microsoft preklad, ako som nájsť teraz tam sú poplatky pre niektoré a nejako bez traanslations, bez ohľadu na to, aké vlajkou kliknutí. Existuje niečo iné je potrebné? Bol som vyhľadávanie ale nález je ťažké nájsť informácie som po

My forum je Digiscrap fórum

Thanx in advance
    Lissa

* upraviť, mám preklady pracovať po zistení príspevok, ktorý pomohol, nie je prekladom miest pri úpravách testu post, aj keď tak viac vyhľadávanie pre mňa, ak je niekto šikovný pomôcť

n/m needs tohto a iného $30 dolárov fuč. Pokyny sú chudobní prinajlepšom a posledných slamy bolo zistenie, že boli pridané mnohé ďalšie Užívateľské integráciu ktoré by sa oveľa viac práce pre mňa s photopost inštalácia povolenia. Na konci som sa rozhodol, to nebolo dobré ťažkostí, sorry
    Naposledy upravil Lissa; 01-07-12 v 09:02.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Tiež, Upozorňujeme vás, že tieto Užívateľské integráciu automaticky riadi vBET a len ďalšie Užívateľské integráciu, takže Nemeňte žiadne povolenia tvoria Užívateľské integráciu iných používateľov.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •