Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 2 z 2

Závit: Voľný obmedzená funkčnosť alebo skúšobnú verziu?

Nováčik
    Dátum registrácie
    Máji 2012

Default Bezplatná verzia

Predtým, ako môžem kúpiť, potrebujem uistite sa, že to bude fungovať za mojej firmy brány Firewall. Sme blokovať veľa prekladateľských nástrojov, pretože používatelia môžu použiť tieto nástroje získať webových stránok, ktoré sú bežne zablokovaný.

Existuje verzia, ktorá má obmedzenú funkčnosť alebo mal skúšobného obdobia, ktoré môžete vyskúšať v mojom QA prostredia? Ak to funguje, som si push na môj produkčným pracovným prostredím.

Ďalšou otázkou, potrebujem licenciu pre moje QA prostredia ak nejsem spustený vo výrobe ako aj?

Vďaka

Drew

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Keď preklad do Google a Microsoft bol voľný sme bezplatnú verziu. Po ich bolo zaplatené sme zastavili podporu bezplatná verzia od optimalizácia potrieb platených služieb, ktoré máme v platenej verzii.

vBET licencia je za inštaláciu. Ak potrebujete nainštalovať na rôznych fórach, potom musíte rôzne licencie. Jeden na každom fóre sú spustené. Máte testovanie životného prostredia, ktoré nie sú prístupné pre nečlenov potom po informovaní nám môžete nainštalovať vBET na testovacie prostredie. Samozrejme musíte mať licenciu najprv.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •